Cristi Borcea, în continuare pe patul de spital! Fostul șef de la Dinamo ar suferi de afecțiuni grave

Publicat: 15/03/2019 | 17:34

S-a întors în spatele gratiilor, iar acum suferă de afecțiuni grave! Fostul șef de la Dinamo are, în continuare, nevoie de îngrijiri medicale.

La finalul lunii trecute, Cristi Borcea a fost transferat la spitalul Penitenciarului Rahova, după ce fostul șef de la Dinamo ar fi spus că are o serie de afecțiuni grave. Medicii l-au supus mai multor investigații medicale, iar acum Cristi Borcea și-ar dori să stea cât mai mult timp în spital din cauza condițiilor neprielnice de trai din închisoare. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE PĂRINȚII LUI CRISTI BORCEA NU AU VIZITAT-O PE VALENTINA PELINEL LA SPITAL CÂND A NĂSCUT)

Fostul șef de la Dinamo crede că afecțiunile de care suferă s-ar agrava dacă s-ar întoarce în spatele gratiilor.

Cristi Borcea a reușit să obțină transferul din celulă în închisoarea-spital Rahova invocând istoricul său medical – cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie. Cererea lui de transfer nu putea fi respinsă, pentru că trebuia să se stabilească dacă bolile de care suferă necesită menținerea lui în spitalul penitenciar pe durata detenției sau el poate să stea în celulă. (VEZI ȘI: ALINA VIDICAN ÎN CULMEA FERICIRII, DUPĂ CE CRISTI BORCEA A DEVENIT TATĂ! CE VESTE A PRIMIT)

Cristi Borcea, tătic pentru a 9-a oară

Pe 1 Martie, Valentina Pelinel le-a adus pe lume pe gemenele Indira și Rania. Soția lui Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire, iar cu ocazia zilei de 8 Martie a publicat și prima imagine cu cele două fetițe. Gemenele Valentinei Pelinel au primit câte un 10 la venirea lor pe lume, au mărturisit surse din clinica privată, unde a născut vedeta, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Aceleași persoane au dezvăluit că soția lui Cristi Borcea a născut cu același medic pe care l-a ales și atunci când a devenit mămică pentru prima dată. Este vorba despre doctorul Doru Herghelegiu. Specialistul mai este cunoscut drept medicul vedetelor; el le-a ajutat să nască și pe: Oana Roman, Anca Serea și Andreea Bănică.

Citește și...