Cristi Borcea și Valentina Pelinel, pentru prima dată într-un platou de televiziune. Confesiuni emoționante: „Distanța ne-a unit”

Publicat: 15/07/2020 | 20:48
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, pentru prima dată într-un platou de televiziune. Confesiuni emoționante: „Distanța ne-a unit”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au apărut pentru prima dată împreună într-o emisiune televizată. Ei au vorbit despre povestea frumoasă de dragoste care îi leagă de câțiva ani buni, dar și despre greutățile prin care au trecut în tot acest timp.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost invitați miercuri dimineață la Antena Stars, în cadrul emisiunii Star Matinal. Cei doi s-au ținut de mână în permanent în fața telespectatorilor și au vorbit despre dragostea puternică și necondiționată pe care o poartă unul altuia de mulți ani.

“Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a spus Valentina Borcea la “Star Matinal”, potrivit Spynews.

“Am avut piedici, dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar.I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum, că sunt 6 ani și 4 luni. Atunci mi-a spus că nu o interesează nimic și că vrea să fie cu mine, indiferent de greutăți”, a declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea: „Am fost sigur că Valentina va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna!”

“I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, (…) femeia cu care voi face o familie”, a continuat Cristi Borcea.