Cristi Borcea, vizitat la închisoare de Valentina Pelinel și fiul său, Patrick. Viitoarea mămică, transformată de tristețe

Publicat: 12/02/2019 | 13:45

La patru zile după ce s-a predat la Poliție, în urma condamnării  la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, Cristi Borcea a primit vizita soției sale și a fiului său cel mare, Patrick. Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina gemelară, Valentina Pelinel era pur și simplu transformată de tristețe.

Citește și: Starea psihică a lui Cristi Borcea este din nou la pământ: “Totul se termină pentru tine”

Cristi Borcea, vizitat la închisoare de Valentina Pelinel și fiul său, Patrick

A mai rămas puțin timp până când Valentina Pelinel va naște gemene, iar ieri, ea a mers să își viziteze soțul, aflat după gratii. Vedeta a ajuns prima la Penitenciarul Rahova, respectiv în jurul orei 09:40 dimineața și, la câteva minute distanță, și-a făcut apariția și băiatul cel mare pe care Cristi Borcea îl are cu prima soție, Mihaela. Când a coborât din mașină, viitoarea mămică ținea în mână o agendă roșie – în care și-a notat probabil unele dintre indicațiile soțului ei. Valentina Pelinel era îmbrăcată în negru din cap până în picioare, purtând parcă doliu… avea cearcăne profunde, iar tristețea și dezamăgirea i se citeau pe chip.

Citește și: Valentina Pelinel, tragedia care a doborât-o. Fratele ei a murit

După ce vedeta a schimbat câteva vorbe cu fiul cel mare al soțului ei, cei doi au mers spre poarta penitenciarului, iar în urma lor era șoferul Valentinei Pelinel, care avea în mâini două sacoşe pline cu mâncare şi o geantă sport, cu îmbrăcăminte, potrivit spynews.ro. Viitoarea mămică și Patrick au stat împreună cu Cristi Borcea până în jurul orei 11:30 când au ieșit… mult mai supărați decât când au intrat în închisoare. Moștenitorul afaceristului căra o sacoşă ce nu părea foarte grea – cel mai probabil în era erau hainele pe care le-a purtat tatăl lui vineri, când s-a predat la poliţie. Vă reamintim că fostul șef de la Dinamo s-a predat autorităților pe 8 februarie. În „Dosarul transferurilor”, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare. El de află de mai bine de un an în Madagascar.

Citește și: Prima reacție a lui Cristi Borcea după ce a ajuns după gratii. Ce regretă cel mai mult

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile.  Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Citește și...