Cristi şi Adelina Chivu şi-au făcut bagajele şi au părăsit căminul conjugal! Îşi vând casa de 4.000.000€!

Publicat: 01/03/2016 | 23:40

Acum trei ani, Cristi Chivu a cumpărat una dintre cele mai scumpe case din România, o vilă situata în Corbeanca, dar recent a decis să o vândă.
 

Presa a fost impresionată, la vremea aceea, de suma pe care fostul fotbalist a fost dispus să o ofere : 4 milioane de euro.
Chiar a negociat preţul vilei: iniţial proprietearul, un om de afaceri, cerea 6,5 milioane.

La investiţia de 4 milioane de euro, Chivu a mai adăugat o suma consistentă de bani, pentru a-şi adapta căminul necesităţilor familiei sale.
Cu toate acestea, pretul de vânzare a fost anunţat tot la 4 milioane de euro, un preţ foarte mare pentru piaţa din România, îmsa orice marfă îşi are muşteriul.

O vilă luxuoasă

Impresionanta vilă, amplasată feeric pe marginea lacului din Corbeanca, îşi aşteaptă acum, în toată măreţia, un alt cumpărător.

Vila din Corbeanca pe care Chivu a decis să o vîndă
Vila din Corbeanca pe care Chivu a decis să o vîndă

Împrejurul vilei, o grădină atent îngrijită i-a oferit lui Chivu şi familiei sale momente de relaxare, în natură. Acesta s-a preocupat chiar de amenajarea unei sere tradiţionale de legume, atent fiind la alimentaţia cât mai sănătoasă a celor două fetiţe ale sale.
Grădina are şi o punte cu foişor, un doc pentru ambarcaţiuni şi o cascadă, iar interiorul casei oferă alte plăceri : cinematograf, sala de bowling şi biliard, sala de spectacole, centru spa şi bineînţeles o piscină interioară.

Familia Chivu s-a mutat într-un penthouse

Se pare însă, că toate acestea au fost prea mult pentru Chivu şi familia sa, care a decis să se mute într-un apartament şi să scoată vila la vânzare.
Familia Chivu s-a mutat deja în cartierul Stejarii, unde a ales un apartament de lux, spaţios, tip penthouse, tot in mijlocul naturii şi beneficiază de multiple balcoane şi o terasă superbă.

L.S

Citește și...