Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal! Sătenii dintr-o comună unde va cânta fostul preot sunt revoltați

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 15:38

Deși trece printr-o criză de imagine de proporții, Cristian Pomohaci va cânta pe bani frumoși la sărbătoarea unei comune din apropiere de Galați. Fostul preot va concerta alături de manelistul Vali Vijelie, Laura Lavric și alte două alte ansambluri folclorice alcătuite din copii de la școlile din sat. 

Sătenii din comuna Tulcești, din județul Galați, sunt revoltați de când au aflat că Cristian Pomohaci va concerta la sărbătoarea localității.  Solistul de muzică populară va cânta pe bani frumoşi la sărbătoarea unei comune din apropiere de Galaţi, alături de manelistul Vali Vijelie, de Laura Lavric, dar şi de două ansambluri folclorice alcătuite din copii de la şcolile din sat. Aceștia au reacționat imediat, situația stârnind o controversă pe rețelele de socializare la postarea inițială.  Comentariile jignitoare la adresa lui Cristian Pomohaci ar fi fost șterse, potrivit adevarul.ro. Au fost și oameni care i-au luat apărarea fostului preot, acuzat de pedofilie.

În 2017, Cristian Pomohaci a fost exclus din preoţie de către Biserica Ortodoxă, după ce în spaţiul public au apărut o serie de înregistrări în care acesta făcea unui tânăr de 17 ani aluzii de natură sexuală. Un dosar ce cercetare penală a cazului fostului preot este în prezent în lucru la Parchetul de pe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Afișul care anunță evenimentul la care participă Pomohaci

 

Citește și...