Cristian Popescu Piedone este suspect de coronavirus. Fostul primar s-a testat după ce fiica sa a fost confirmată pozitiv

Publicat: 16/09/2020 | 16:51
Cristian Popescu Piedone este suspect de coronavirus. Fostul primar s-a testat după ce fiica sa a fost confirmată pozitiv

Fostul primar de la Sectorul 4 și actualul candidat la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, este suspect de coronavirus după ce fiica sa a fost depistată pozitiv.

Totodată, Cristian Popescu Piedone a anunțat, pe pagina sa de Facebook că s-a autoizolat, după ce fiica sa a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, devenind astfel și el suspect de infectare cu Covid-19.

Citește și: Coronavirus în România, 16 septembrie. Record absolut de infectări: 1.713 noi cazuri, în ultimele 24 de ore

„Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru că este alergică la ambrozie. Medicii i-au cerut să facă și un test COVID-19, iar în cursul zilei de marți a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

În acest moment se află în izolare la domiciliu pentru că este asimptomatică. Deși nu locuim în aceeași casă, am mers la medic să fac și eu testul. În așteptarea rezultatului am decis să mă autoizolez. Toți membri familiei mele au făcut testul, însă niciunul nu are simptome”, a precizat Piedone.

Apel la respectarea regulilor

În acest context, Cristian Popescu Piedone a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor de protecție împotriva noului coronavirus.

Nu rata: Bilanțul tragic al deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns la 4.285. Alte 49 de persoane au murit, în ultimele 24 de ore

În România au fost confirmate, până acum, 107.011 de infectări cu coronavirus. În total, în România au murit 4.285 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Pe 16 februarie, România înregistrat un nou bilanț record de cazuri noi de coronavirus: 1713 în ultimele 24 de ore. Potrivit datelor oficiale, județele care conduc topul sunt Cluj (99 de cazuri), Suceava (91), Prahova (84) și Vâlcea (83).