Cristian Sabbagh pleacă de la Kanal D? Prezentatorul se „înrolează” în Poliția Română

Publicat: 25/02/2018 | 11:07
Cristian Sabbagh pleacă de la Kanal D? Prezentatorul se „înrolează” în Poliția Română

Cristian Sabbagh urmează să se retragă de pe micile ecrane, potrivit unor surse apropiate de realizatorul tv. Mai mulți reprezentanți din structurile de conducere ale Ministerului de Interne au stat de vorbă cu cei din patronatul Kanal D despre posibilitatea delegării a știristului în curtea Ministerului. 

„Va fi imaginea Poliţiei Române şi se va ocupa îndeaproape de relaţia cu mass-media. Faptul că a trăit o bună perioadă de timp printre poliţişti, pe vremea când realiza emisiunea „112 – Poliţia în acţiune”, dar şi faptul că mare parte din activitatea lui în presă a fost dedicată prezentării unei imagini cât mai conforme cu realitatea a oamenilor legii au cântărit greu în balanţă pentru oamenii din fruntea MI atunci când au luat decizia de a-l coopta în echipă”, au explicat surse apropiate de Cristian Sabbagh, potrivit evz.ro.

Cristian Sabbagh a declarat că „o astfel de solicitare venită din partea Ministerului de Interne nu poate decât să mă onoreze”, lăsând să se înțeleagă că zvonurile sunt adevărate.

Cristian Sabbagh va deveni din nou tătic

Christian Sabbagh va deveni, din nouă, tătic. Soția sa, Iulia, este însărcinată, iar omul de televiziune a făcut marele anunț pe contul personal de socializare. Realizatorul tv este extrem de încântat, mai ales că vestea a venit chiar de Dragobete: „„De ziua iubirii! Un cadou prețios! Am aflat că voi fi din nou tată! Sunt fericit, o veste care te lasă fără oxigen și… mai știu ceva, nu oamenii hotărăsc povestea vieții lor!”

Citește și...