Cristian Țântăreanu își sărbătorește ziua de naștere, după ce s-a spus că ar fi pe moarte! Care este starea omului de afaceri

Publicat: 16/04/2018 | 10:51

Cristian Țântăreanu își sărbătorește ziua de naștere și nu a renunțat la umorul lui characteristic, mai ales după ce spus că omul de afaceri ar fi pe moarte și ar fi chemat inclusiv preotul să-l împărtășească. Omul de afaceri este într-o stare foarte bună și se bucură în continuare de viață.

Bărbatul a mărturisit că soția lui i-a făcut o petrecere surpriză, s-a trezit cu 25 de persoane în weekend, când a fost convins să meargă la munte.

Mulțumesc, dar nu am cum să îți mulțumesc, că am murit. Presa m-a îngropat. Mai pe seară, o să dau un șpriț. Nevastă-mea mi-a făcut o petrecere surpriză, m-am tezit cu vreo 25 de oameni, mi-a zis să plecăm la Susai. De trei zile sărbătoresc. Veniți la 40 de zile, vă aștept (n.r. râde)”, a declarat Cristian Țânțăreanu în urmă cu puțin timp.

În trecut, Țânțăreanu era sufletul petrecerilor

Cristian Țânțăreanu este poate cel mai extravagant om de afaceri de la noi. Înainte ca boala să-l răpună la pat, el era sufletul petrecerilor, organizate la vila sa din Corbeanga. Excesele culinare l-au costat scump pe miliardar. Chiar dacă a ținut regimul drastic impus de medici, boala ar fi recidivat.

În urmă cu doi ani, Țânțăreanu spera să că a trecut cu bine peste tot. El voia să revină la dezmățul de odinioară, după suferințele suferit. Omul de afaceri s-a operat la Paris, a făcut tratamentele necesare și a luat pastile cu pumnul. Toate aceste sacrificii l-ar fi costat sute de mii de euro, dar nu s-a uitat la bani, fiind vorba de sănătate.

Citește și...