Cristiana a murit la doar 13 ani, spulberată pe o trecere de pietoni

Publicat: 07/11/2019 | 12:28

Un bărbat de 64 de ani, aflat la volanul autoturismului, nu a observat-o pe fată, lovind-o în plin chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe data de 5 noiembrie, iar Cristiana Maria Șerban a încetat din viață la Spitalul Bagdasar-Arseni dion București.

Criatiana fusese transferată, de urgență, de la Giurgiu, rănile sale fiind foarte grave. Din păcate, medicii nu au reușit să îi salveze viața, în pofida eforturilor depuse. Adolescenta avea doar 13 ani și era elevă la ȘcoALA Gimnazială ”Academician Marin Voiculescu” din Giurgiu. Primăria Giurgiu a postat, astăzi, pe Facebook, un mesaj referitor la accidentul în care Cristiana şi-a pierdut viaţa.

„Cu multă tristeţe am aflat de tragedia provocată de accidentul rutier din ziua 05.11.2019, în urma căruia şi-a pierdut viaţa eleva noastra Şerban Cristiana Maria. În aceste momente de mare durere pentru familie, rude, prieteni şi colegii de clasa a celei ce nu mai este printre noi, suntem alături de cei aflaţi în suferinţă şi ne rugăm lui Dumnezeu să-i întărească pe cei îndoliaţi si adresăm acestora cuvântul unor mame (învăţătoare, profesoare) şi taţi (profesori) de compasiune şi de alinare sufletească”.

”De asemenea, revenim cu rugămintea noastră şi reînnoim apelul nostru către instituţiile publice Primaria Municipiului Giurgiu, Poliţia Locală, Poliţia Judeţeană si celelalte instituţii abilitate să ia toate măsurile necesare (eliberarea trotuarelor de acces către şcoală, semnalizarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni) pentru prevenirea unor asemenea tragedii.

Rugăm pe toţi învăţătorii, profesorii si diriginţii să ia foarte în serios educaţia rutieră la clasele domniilor lor, ştiind că elevul de azi poate fi şoferul de mâine. Nu în ultimul rând ne adresăm tuturor elevilor să acorde importanţa cuvenită asigurării vieţii lor în şcoală şi în afara şcolii pentru preveninerea unor asemenea tragedii. Să unim educaţia cu fapta de constientizare a educaţiei, începând cu acea trecere de pietoni”, se arată în postarea primăriei.

Citește și...