Cristiano Ronaldo face senzație pe internet. Superstarul dansează pe o melodie… românească

Publicat: 05/11/2018 | 05:29

Cristiano Ronaldo face senzație pe internet. A postat un clip în care dansează de mama focului, simțindu-se excelent alături de prietenii săi. Surpriza cea mai mare este adusă, totuși, de melodia care l-a făcut pe Cristiano să dea frâu mișcărilor. 

Cristiano Ronaldă știe să își trăiască viața, așa că nu refuză distracția din cluburi. De curând, a fost surprins dansând pe muzica… Fly Project, ceea ce nu poate decât să îi încânte pe membrii trupei.

Așa că băieții de la Fly Project au dat sharet pe pagina lor de Facebook unei filmări în care starul dansează în autocar pe melodia ”Toca-Toca”, lansată de ei în urmă cu doi ani.

CITEȘTE ȘI: CRISTIANO RONALDO ESTE CEA MAI URMĂRITĂ VEDETĂ DE PE INSTAGRAM

Cristiano Ronaldo face senzație pe internet. Ce se întâmplă cu fotbalistul care a fost acuzat de viol

Avocatul Peter Christiansen este încrezător că povestea va avea un final fericit pentru clientul său, după acuzaţiile de viol ale lui Kathryn Mayorga.

„Documentele care se presupune că ar conţine declaraţii ale domnului Ronaldo şi care au fost reproduse în presă sunt pure invenţii”, susţine avocatul starului portughez, după ce Der Spiegel a publicat ceea ce se presupune a fi contractul prin care victima, Kathryn Mayorga (34 de ani) a acceptat să păstreze tăcerea în schimbul unei sume de bani.

CITEȘTE ȘI: CRISTIANO RONALDO, PROBLEME MARI CU LEGEA! PE LÂNGĂ ACUZAȚIILE DE VIOL, AU APĂRUT ȘI CELE DE PEDOFILIE

 

Cristiano Ronaldo​ celebrating victory with Fly Project​ -Toca…

Woop!! Woop!! Cristiano Ronaldo celebrating victory with Fly Project -Toca Toca!!! 🙂

Publicată de Fly Project pe Luni, 24 Octombrie 2016