CRISTIANO RONALDO i-ar fi plătit unei femei aproape jumătate de milion de dolari pentru a scăpa de acuzaţia de viol

Publicat: 20/04/2017 | 13:31
CRISTIANO RONALDO i-ar fi plătit unei femei aproape jumătate de milion de dolari pentru a scăpa de acuzaţia de viol

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al echipei Real Madrid, i-ar fi dat unei femei suma de 375 de mii de dolari, pentru a scăpa de acuzaţia de viol, iar recent s-a aflat că totul s-a petrecut în urmă cu opt ani de zile.

Totul a fost făcut cunoscut de către publicaţia „Der Spiegel“, cea care a anunţat că se află în posesia unei scrisori pe care femeia care face acuzaţiile de viol, Susan K., i-ar fi trimis-o lui Ronaldo, la peste un an de când s-a petrecut nefericitul eveniment, din noaptea de 12 spre 13 iunie 2009, în Las Vegas.

De asemenea, Cristiano Ronaldo se afla în Las Vegas, Statele Unite, alături de cumnatul şi vărul său, atunci când a cunoscut-o pe Susan, la o petrecere. S-ar părea că imediat cei doi au mers în apartamentul fotbalistului din Palms Place Hotel, iar după ce s-au băgat în jacuzzi şi s-au sărutat, Ronaldo ar fi violat-o, scriu cei de la Digi24.

Susan ar fi depus apoi o plângere la Poliţie, dar în dimineaţa următoare a ajuns la o înţelegere cu fotbalistul, iar acesta a decis să îi plătească 375 de mii de dolari în schimbul retragerii respectivei acuzaţii. Nu numai atât, pentru că Susan se arăta de acord, odată cu semnarea unui document, să nu dea niciun fel de detaliu despre noaptea cu pricina şi să ştreagă orice fel de fotografie pe care ar avea-o cu Ronaldo.

În momentul în care documentul a fost semnat, de faţă au fost prezenţi nouă avocaţi. De asemenea, acordul s-a încheiat pe data de 12 ianuarie 2010, iar vedeta lui Real Madrid a fost reprezentat de către avocatul lui, Carlos Osorio de Castro, care acum a negat vehement informaţiile din publicaţia „Der Spiegel“.

 

Citește și...