Cristiano Ronaldo, primele declarații după ce poliția a redeschis ancheta în cazul de viol

Publicat: 03/10/2018 | 21:12

”Neg cu fermitate acuzațiile care îmi sunt aduse. Violul este o faptă abominabilă care este contrară credințelor mele și a tot ceea ce sunt. Dornic de a-mi curăța numele, refuz să hrănesc spectacolul mediatic creat de persoane care urmăresc să se promoveze pe seama mea. Conștiința mea este curată așa că pot să aștept în liniște toate rezultatele oricărei anchete.”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter. (VEZI ȘI: CRISTIANO RONALDO PRIMEȘTE 750.000 DE DOLARI PENTRU O SIMPLĂ POSTARE PE INSTAGRAM!)

Femeia susține că a fost violată

Kathryn Mayorga susţine că a fost violată în anul 2009, în oraşul Las Vegas, de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, informează publicaţia germană Der Spiegel. Potrivit Der Spiegel, Ronaldo se afla la Las Vegas împreună cu cumnatul şi cu vărul său când a cunoscut-o pe “Susan K” la o petrecere.

Cei doi au ajuns în apartamentul fotbalistului din Palms Place Hotel, iar după ce au intrat în jacuzzi şi s-au sărutat, Ronaldo ar fi violat-o. Femeia ar fi depus o plângere la poliţie, dar a doua zi de dimineaţă s-a ajuns la un acord prin care Ronaldo îi plătea 375.000 de dolari în schimbul retragerii acuzaţiei. Mai mult, femeia se angaja să nu ofere detalii despre acea noapte şi să şteargă orice fel de materiale electronice sau scrise. (CITEȘTE ȘI: CE MAȘINĂ I-A PUS LA DISPOZIȚIE JUVENTUS LUI CRISTIANO RONALDO! ATACANTUL A FĂCUT, DEJA, PRIMUL ANTRENAMENT SUB COMANDA LUI MAX ALLEGRI)

Citește și...