Cristina Ich, cerută în căsătorie de Alex Pițurcă: ”Este exact cum mi-am imaginat”

Publicat: 10/11/2019 | 09:01

Se anunță o nuntă spectaculoasă în showbizul autohton. Frumoasa Cristina Ich – o mamă fericită după ce l-a născut pe Noah Alexandru – se pregătește, acum, să îmbrace și rochia de mireasă. Alex Pițurcă i-a dăruit un inel pe care Cristina l-a arătat fanilor, iar drumul spre oficializarea relației a intrat în linie dreaptă.

Inelul pe care Cristina l-a primit de la Alex Pițurcă este unul care a costat o mică avere, dar vorbim despre iubire și atunci nimic nu este prea scump atunci când dorești să îți impresionezi iubita și să îi transmiți un mesaj sentimental de o importanță… covârșitoare. Cristina și Alex au devenit părinți, la sfârșitul lunii octombrie și traversează o perioadă în care fericirea cuplului a atins cele mai înalte cote.

Cristina Ich și Alex Pițurcă se pregătesc de nuntă
Cristina Ich și Alex Pițurcă se pregătesc de nuntă

După ce a născut, Cristina Ich le-a transmis un mesaj fanilor săi: „O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, a fost mesajul transmis de Cristina Ich.

A slăbit 10 kilograme după naștere

Cristina ICH a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe Noah Alexandru. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a vorbit despre momentele delicate din ziua în care a devenit mamă, dar și despre bebelușul ei. “Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am dat jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări făcute publice.

Citește și...