Cristina Neagu trage un semnal de alarmă înaintea jocului de astăzi cu Spania de la Mondial!

Publicat: 05/12/2017 | 07:00
Cristina Neagu trage un semnal de alarmă înaintea jocului de astăzi cu Spania de la Mondial!

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii, s-a declarat mulţumită de cele două succese obţinute de naţionala României la ediţia din aces an a Campionatului Mondial de handbal, competiţie care se desfăşoară în această perioadă în Germania, dar a ţinut să tragă un semnal de alarmă.

Neagu crede că dacă tricolorele nu se vor pune la punct cu faza defensivă, vor avea de suferit la acest Mondial. 

„Am început cum ne doream, cu două victorii. De duminică, să spunem, a început greul, am simţit atmosfera unui Campionat Mondial, pentru că la meciul cu Paraguay, un adversar mai slab cotat, deşi am încercat să păstrăm concentrarea până la final, nu am putut să simţim tensiunea unui meci tare”, a declarat Cristina Neagu.

Pentru naţionala noastră urmează duelul cu reprezentativa Spaniei, unul în care apărarea va trebui să meargă mult mai bine decât în confruntarea cu Slovenia dacă vrem să câştigăm.

„Acum ne aşteaptă un meci foarte greu contra Spaniei, este echipa cu care ne-am tot împărţit victoriile în ultimii ani, cunoaştem stilul ăsta de joc foarte rapid, cu jucătoarele care se aruncă în culoar. Dacă mă gândesc însă la meciul cu Slovenia, când am primit 28 de goluri, e alarmant. Trebuie să avem o apărare mult mai bună că să câştigăm împotriva Spaniei”, a mai precizat căpitanul naţionalei.

După 29-17 cu Paraguay şi 31- 28 cu Slovenia, România ocupă primul loc în clasamentul grupei.

Ieri a fost zi de pauză în Grupa A, iar astăzi sunt programate partidele Slovenia – Angola, Franţa – Paraguay şi România- Spania, meci care este programat a începe la ora 21:30. Primele patru clasate se califică în optimile de finală.

                

 Cristi P.

             

Citește și...