Doliu în showbiz-ul din România: tocmai a anunțat că a murit! Cristina Roman: „Sper să ne vedem și-n alte vieți!”

Publicat: 14/08/2018 | 10:35

Cristina Roman trece prin momente cumplite. Manechinul este în doliu, după ce bunica ei s-a stins din viață. Bruneta a scris un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook, după ce a aflat cumplita veste. Cristina și-a îngrijorat prietenii cu ultima postare pe care a făcut-o pe o rețea de socializare.

„Odihnă veșnică! Sper să ne vedem și-n alte vieți!”, a scris Cristina Roman pe pagina ei de Facebook, alături de o imagine cu o lumânare. Imediat, prietenii foste pretendentă la rolul de la show-ul lui Dan Capatos au întrebat-o despre cine este vorba și i-au transmis condoleanțe. Bruneta le-a explicat că bunica ei a trecut de curând în neființă și că suferă foarte tare din pricina acestui lucru.

Cristina Roman a vrut în urmă cu câțiva ani să fie asistentă tv, mai exact în emisiunea lui Dan Capatos. Când s-au făcut preselecții, bruneta a făcut furori după ce și-a dat jos lenjeria intimă în timpul emisiunii. Cristina Roman a fost de-a lungul timpului o prezență discretă în lumea mondenă. Ea se bucură în continuare de cariera de model, dar lucrează și pentru o companie multinațională.

Citește și...