Cristina Șișcanu a trebuit s-o suporte și pe asta: ”Dumnezeule!”

Publicat: 10/09/2020 | 14:13
Cristina Șișcanu a trebuit s-o suporte și pe asta: ”Dumnezeule!”

Cristina Șișcanu, vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities“, și-a schimbat lok-ul și s-a grăbit să-și anunțe fanii, pe rețeaua de socializare. Numai că nu a ieșit așa cum se aștepta. Cei care o urmăresc pe Cristina nu au agreeat noua frizură, dar nici machiajul juratei de la emisiunea de pe Kanal D.

CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȘIȘCANU, LUATĂ PESTE PICIOR DE FANI! A VRUT SĂ FIE SEXY, DAR A FOST „TAXATĂ” IMEDIAT DE CĂTRE INTERNAUȚI

”Make-up”, a scris Cristina Șișcanu, prezentând, mândră, noul machiaj, dar și noua tunsoare. Doar că nu a fost deloc pe placul admiratorilor ei, cre i-au spus-o, pe șleau, că a ratat ”intervențiile”. ”Doamne, ce urâtă ești…..”, ”Ce rău îmi pare că te-ai tuns! Nu te prinde deloc, nu te-a tuns bine!!”, ”Îți umbrește toată frumusețea tunsoarea asta.. cine a putut să te tundă așa de rău???”, ”Tunsoarea asta ți-a luat toată frumusețea, lasă să îți crească din nou părul”, ”Dumnezeule, ești îngrozitoare!! Las-o mai moale cu machiajul!!!!”, ”Doamne, tunsoare mai urâtă ca asta nici că am văzut vreodată. Stilistul ala n-a văzut că nu ți se potrivește?”, ”Nu te prinde tunsoarea!!!”, ”Nici tunsoarea și nici machiajul nu prea … te urâțește. E ceva în neregulă cu nasul tău”, au fost reacțiile afanilor ei în dreptul fotografiei în care Cristina Șișcanu se prezintă total diferit.

View this post on Instagram

💋 Make-up @iu

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

Cristina Șișcanu, criticată din cauza costumului de baie

Cristina Șișcanua fost criticată dur de fani după ce s-a afișat în costum de baie. Se întâmpla în urmă cu o lună, dar vedeta nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat pe loc. ”Uită-te un pic la video-ul făcut… nu ți se pare că ar trebui să te duci pe la sală?”, i-a scris o fană. Cristina Șișcanu i-a dat imediat replica.

NU RATA: CRISTINA ȘIȘCANU A APĂRUT FĂRĂ CHILOȚI LA BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES! REACȚIE ȘOC: “ÎL FACI DE RÂS PE SOȚUL TĂU”

”Da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sală, nu am voie să port costum de baie? Sau ar trebui să stau ascunsă? Doamnelor, fiți mai relaxate! Singure vă creați frustrări. Eu nu am frustrări chiar dacă ar trebui să mai pierd câteva kg și să fiu mai tonifiata conform unor standarde impuse de nu știu cine!”, a fost răspunsul Cristinei Șișcanu.