Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce s-a afișat în costum de baie. Cum a reacționat vedeta

Publicat: 11/08/2020 | 19:18

Cristina Șișcanua fost criticată dur de fani după ce s-a afișat în costum de baie. Vedeta nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat pe loc. 

Împreună cu soțul și fetița lor, Cristina Șișcanu se relaxează în Grecia. Fosta concurentă de la ”Survivor România” se bucură de soare, mare și plajă, însă… fanii i-au tulburat liniștea.

Cristina Șișcanu s-a filmat în costum de baie, iar internauții n-au ezitat să o critice pe vedetă pentru că nu are formele impuse de societate. (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITOARELE LUI GIGI BECALI AU CHEFUIT REGULAMENTAR ÎN ”CASA DIAVOLULUI”!)

Cristina Șișcanu, criticată de fani

”Uită-te un pic la video ul făcut… nu ți se pare că ar trebui să te duci pe la sală?”, i-a scris o fană. Cristina Șișcanu nu a stat cu mâinile-n sân și a răspuns la comentariul răutăcios.

”Da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sala, nu am voie sa port costum de baie? Sau ar trebui sa stau ascunsa? Doamnelor, fiți mai relaxate! Singure va creati frustrări. Eu nu am frustrări chiar dacă ar trebui’ sa mai pierd câteva kg și sa fiu mai tonifiata conform unor standarde’ impuse de nu știu cine!”, a scris Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a fost eliminată de la Survivor România

Cristina Șișcanu a părăsit “Survivor România”, după ce colegii ei din echipa Faimoșii au propus-o spre eliminare alături de Elena Ionescu și Asiana Peng. Revenită în țară, soția lui Mădălin Ionescu a publicat un clip pe Instagram unde a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. (VEZI ȘI: CUM AR FI ÎNCERCAT ANDREEA BĂLAN SĂ-L SCOATĂ PE GEORGE BURCEA DIN “FERMA” DE LA PRO TV)

”Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele, și mă descurcam, dar unii dintre noi… nu. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea.

A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit”, a dezvăluit Cristina pentru wowbiz.ro.