Cristina Țopescu, mesaj dureros la un an de la moartea tatălui ei: ”Mă întreb dacă ne-om mai vedea vreodată”

Publicat: 15/05/2019 | 23:35

Cristina Țopescu a transmis un mesaj dureros pe contul său de Facebook, la un an de la moartea tatălui ei. 

Anul trecut, pe 15 mai, Cristian Țopescu s-a stins din viață după o lungă suferință. Fiica celebrului comentator sportiv nu a reușit să treacă peste pierderea suferită, iar astăzi, la un an de la moartea tatălui ei, Cristina Țopescu a așternut câteva cuvinte dureroase. (CITEȘTE ȘI: CRISTIAN ȚOPESCU, INTERZIS DE ELENA CEAUȘESCU, DUPĂ MECIUL SUEDIA – ROMÂNIA 0-1)

”A trecut un an. A plecat exact acum un an. Mă întreb dacă ne-om mai vedea vreodată. Altfel, nimic n-are niciun sens”, a scris Cristina Țopescu.

Fotografiile publicate de Cristina Țopescu, la un an de la moartea tatălui ei

Cariera impresionantă a lui Cristian Țopescu

A făcut sport de performanţă la Clubul Sportiv Steaua Bucureşti (1953-1964), unde a practicat hipismul. A cucerit titlurile de campion naţional în proba de sărituri peste obstacole, în 1960 şi 1962. După retragerea din activitatea competiţională a devenit, în 1964, reporter sportiv la Televiziunea Română, calitate în care a participat la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice de vară şi patru ale Jocurilor Olimpice de iarnă. A fost redactor-şef al Redacţiei Sport a TVR (1992-1997) şi director general adjunct al TVR (1997-1999).

În lunga sa carieră de comentator sportiv a avut peste 5.000 de transmisii în direct de la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene. A publicat peste 200 de articole cu subiect sportiv în presa scrisă, precum şi volumele ”Steaua, performanţă şi prestigiu” (1988), în colaborare cu Octavian Vintilă, şi ”Fair play” (2003). În 2002 a apărut pe piaţă biografia celui mai valoros comentator sportiv, intitulată ”Cristian Ţopescu – Evenimente, succese, sancţiuni la microfonul TV”, scrisă de Alexandru Răducanu. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN, MESAJ EMOȚIONANT DUPĂ TRECEREA ÎN NEFIINȚĂ A LUI CRISTIAN ȚOPESCU: „MI-A DAT ÎNCREDERE CÂND ERAM LA ÎNCEPUT DE DRUM!”)

A fost directorul cotidianului ”Prosport” (2003-2007), vicepreşedinte al Fundaţiei ProSport, ProFamilie, ProEducaţie. Membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi al Asociaţiei Presei Sportive din România, membru al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. A fost reporter sportiv la Radio Europa FM, director de relaţii publice, imagine şi mass-media la Fotbal Club Steaua, comentator la canalul Eurosport, senior editor la Radio Sport Total şi senior editor la ”Adevărul” şi a coordonat suplimentul ”Adevărul Sport”, alături de Ovidiu Nahoi şi Daniel Nazare.

Citește și...