Criticată de mulți după evoluția de la “Asia Express”, Bianca Drăgușanu uimește din nou! Ce i-a făcut iubitului ei, operat zilele trecute

Publicat: 15/02/2019 | 09:11

Iubitul Biancăi Drăgușanu a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile în urmă cu două zile și, potrivit celor mai noi informații despre starea lui de sănătate, Alex Bodi se recuperează bine. Apropiații afaceristului au făcut dezvăluiri pe marginea acestui subiect și au mărturisit cum se comportă Bianca Drăgușanu cu aceasta. Declarațiile despre fosta prezentatoare TV vin la scurt timp după ce ea a fost intens blamată din cauza evoluției sale de la “Asia Express”, unde a participat împreună cu sora ei, Oana.

Citește și: Bianca Drăgușanu, criticată de o altă vedetă de la Antena 1, după ce Andreea Bălan i-a transmis un mesaj subliminal

Bianca Drăgușanu, o iubită de nota 10! Gesturile făcute pentru iubitul ei, operat zilele trecute

Miercuri, 13 februarie, Alex Bodi și-a făcut o operație de varice, după ce mult timp a avut dureri cumplite din cauza lor. În această experiență, Bianca Drăgușanu îl susține și are grijă de el ca un adevărat specialist, au povestit surse din anturajul cuplului.

“În ultima vreme îl durea piciorul foarte tare și nu mai putea să meargă! Astfel, a preferat să se opereze de varice și să stea și în spital pentru a se reface complet. Acum, este bine și Bianca îl îngrijește ca un adevărat cadru medical”, au mărturisit apropiaţii lui Alex Bodi, titrează wowbiz.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas să fie arestați în Dubai

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...