Cruzime fără margini! Și-a omorât ginerele din Brăila pentru a-și răzbuna fiica: i-a tăiat gâtul, i-a dat foc, apoi…

Publicat: 08/07/2020 | 09:10
Cruzime fără margini! Și-a omorât ginerele din Brăila pentru a-și răzbuna fiica: i-a tăiat gâtul, i-a dat foc, apoi…

Un bărbat din Brăila s-a răzbunat crunt pe fostul ginere al său, care i-ar fi bătut fata nu numai o dată. Avea să spună, după groaznica faptă, că nu are niciun regret pentru ceea ce a făcut.

CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE O TÂNĂRĂ, FOSTĂ COLEGĂ DE SERVICIU CU ROBERT ŞTEFAN CEPĂREANU, ÎNSOȚITORUL DE ZBOR CARE S-A SINUCIS. „DEVENISE SUBIECT DE AMUZAMENT PENTRU…”

Crimă cu sânge rece a înfăptuit bărbatul de 76 de ani din Brăila, iar din acest motiv a fost trimis în judecată pentru omor calificat prin cruzimi. Își ucisese ginerele! ”I-am tăiat gâtul cu un cuţit, i-am dat foc și m-am culcat. N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?”, a avea să fie replica ucigașului în fața anchetatorilor.

Acum, bătrânul care și-a răzbunat fata așa cum doar el a știut va petrece, cel mai probabil, restul zilelor după gratii. Asta dacă va fi găsit vinovat de crima pe care a înfăptuit-o cu o cruzime greu de înțeles.

Cum și-a omorât bătrânul ginerele: i-a tăiat capul, i-a dat foc, apoi s-a culcat

Bătrânul de 76 de ani și-a omorât ginerele tăindu-i gâtul, apoi dându-i foc. Iar după aceea, s-a culcat, fără niciun fel de regret. Crima a avut loc în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, în localitatea Chișcani. L-a prins din urmă pe fostul ginere care intenționa să plece în urma unui conflict, i-a tăiat cu un cuțit gâtul, l-a stropit cu benzină și i-a dat foc. După aceea, a intrat în casă și s-a culcat. Pentru că era foarte beat la momentul la care a comis crima, a uitat ce făcuse şi a chemat un vecin să identifice cadavrul carbonizat din curtea lui.

Fiica bătrânului a reușit abia a doua zi să-l identifice pe bărbatul din curtea tatălui ei și a anunțat Poliția. Se pare că fostul ginere locuia încă în curtea bătrânului, deși se despărțise de fiica sa, scrie antena3.ro“Personalitatea, putem spune agresivă şi răzbunătoare, a inculpatului rezultă şi din expertiza psihiatrică efectuată la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, unde urmare examinării sale şi discuţiilor purtate cu acesta arată că: ‘Am văzut unu’ în negru, l-am lovit cu un lemn, i-am tăiat gâtul cu un cuţit, am aruncat pânze, paie şi i-am dat foc, m-am dus să mă culc; n-am niciun regret, parcă nici nu l-am avut în curte. Păi ce, el când o bătea pe fată îi părea rău?’“, au menționat anchetatorii în dosarul de caz.