CSM București mută spectaculos pentru a-și îndeplini obiectivele!

Autor:
Publicat: 19/02/2020 | 10:08
CSM București mută spectaculos pentru a-și îndeplini obiectivele!

Tehnicianul suedez Per Johansson revine în staff-ul tehnic al formație CSM Bucureşti. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a campioanei.

Suedelul va îndpelini însă în acest nou mandat la CSM București rolul de secund. Johansson a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului. Acesta este al treilea mandat al suedezului la bucureștence după ce anterior a fost antrenor principal în două rânduri. Cu Johansson pe bancă, CSM București a obţinut două medalii de bronz în EHF Champions League în 2017 şi 2018.

La CSM București, Per Johansson va face din nou echipă cu principalul Adi Vasile. Potrivit anunțului oficial al bucureștencelor, mutarea s-a făcut „pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor din acest an: câştigarea tuturor trofeelor interne şi calificarea în Final Four-ul (Ligii Campionilor) de la Budapesta”. Interesant este că tandemul Per Johansson- Adrian Vasile colaborează și la națioanala Muntenegrului unde însă principal este suedezul iar românul este secund.

În altă oridne de idei, Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu echipa CSM Bucureşti pentru încă două sezoane.

„Nu mai este un secret faptul că una dintre cele mai mari dorinţe ale mele este să câştig Liga Campionilor cu o echipă din România. Am ales să rămân tocmai pentru că am încredere în acest proiect, în această echipă şi am încredere că putem să transformăm în realitate acest vis. Sunt fericită să joc în continuare în ţară, în faţa acestor suporteri minunaţi care îmi arată dragostea şi aprecierea lor la fiecare meci, şi îi aşteptăm în număr mare la fiecare partidă, pentru că sprijinul lor înseamnă foarte mult pentru echipa noastră”, a afirmat Cristina Neagu, jucătoare desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii.