CSM București, umilită în Ungaria: „Ne-a fost dificil să oprim sângerarea!”

Autor: Cristian P
Publicat: 26/01/2020 | 11:52
CSM București, umilită în Ungaria: „Ne-a fost dificil să oprim sângerarea!”

CSM Bucureşti a fost surclasată  în deplasare, de formaţia ungară FTC Budapesta, cu scorul de 33-23 (19-10), în primul meci din grupa principală I a Ligii Campionilor.


Biletul Zilei » Mizăm pe derby-uri pentru profit!


Bucureștencele au fost de nerecunoscut în Ungaria, fiind fără replică în fața unei formații căreia ia ieșit absolut totul.

La finalul confruntării, tehnicianul CSM-ului, Adrian Vasile a recunsocut cu mult fair-play supremația adversarelor, felicitându-le pentru victorie.

„În primul rând trebuie să o felicit pe Ferencvaros, cred că au jucat unul dintre cele mai bune meciuri ale lor, unul excelent. Am jucat de multe ori împotriva lor în ultimii ani, dar în acest meci au avut o prestaţie de top.  Ne-au rănit în atâtea moduri în prima repriză încât, dacă trebuie să folosesc o expresie, ne-a fost dificil să oprim sângerarea. Apoi şi-au luat avânt şi a fost aproape imposibil să mai reintrăm în meci. Aşadar, felicitări lor, au meritat pe deplin această victorie” a  declarat Adrian Vasile, antrenorul echipei CSM Bucureşti. În urma acestui rezultat, CSM București se află pe ultimul loc în clasament.

În grupa preliminară B a competiţiei, CSM București a obţinut rezultatele: 24-22 şi 21-25 cu Team Esbjerg, 23-23 şi 22-23 cu Rostov Don şi 35-19 şi 28-19 cu MKS Lublin

Următorul meci în Champions League pentru bucureștence va avea loc pe 2 februarie.

Iată programul complet al CSM București în Champions League:

-2 februarie: CSM Bucureşti – Metz

-8 februarie Vipers – CSM Bucureşti

-21 februarie CSM Bucureşti – FTC Budapesta

-1 martie  Metz – CSM Bucureşti

-7 martie CSM Bucureşti – Vipers

 

Citește și...