Cu ce problemă se confruntă Mirela Boureanu Vaida după ce a născut: ”Cer să mă lase statul să…”

Publicat: 15/05/2019 | 21:54

Mirela Boureanu Vaida se confruntă cu o problemă neplăcută. Fosta prezentatoare TV este extrem de nemulțumită de situația în care o pune statul, după ce a născut al treilea copil.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru a treia oară însă fericirea îi este umbrită din cauza statului român. Vedeta a răbufnit deoarece riscă să-și piardă indemnizația de creștere a copilului. Mirela Boureanu Vaida este o persoană extrem de activă și își dorește să muncească. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA, LA UN PAS DE MOARTE DUPĂ CE A PIERDUT O SARCINĂ! AVEM PRIMELE DECLARAȚII DE LA FOSTA VEDETĂ A ANTENEI)

”Cer să mă lase statul să fac ceva cât stau acasă, din această dorință de a face ceva tot timpul. M-am obișnuit, eram așa și înainte de a se naște al treilea. Mi-e dor să muncesc, pentru că munca și copiii au mers mână-n mână la mine”, a spus Mirela Boureanu Vaida la ”Răi Da Buni”.

După venirea pe lume a celui de-al treilea moștenitor, Mirela Boureanu Vaida a întâmpinat și alte mici probleme. Vladimir, primul băiețel al vedetei simte nevoia de mai multă atenție după venirea pe lume a micuțului Tudor Ștefan. (VEZI ȘI: MIRELA BOUREANU VAIDA, TABLOU DE FAMILIE ÎN CINCI: ”ATÂT A ÎNCĂPUT ÎN POZĂ”)

„Cea mai grea în aceste cinci săptămâni a fost reamintirea faptului că un copil mic are nevoie de atenție 100%. Copilul nu plânge, dar icnește, trebuie schimbat la o oră. Cel mai greu este să te împarți la trei și să nu-i faci să simtă gelozie.  Sunt bine, dimineața pleacă la grădiniță și rămân doar cu cel mic, dacă adoarme, dorm și eu două ore. Vladimir are o problemă, este sindromul copilului mijlociu. Nu mă baga în seamă și era rebel până să vină Tudor. Acum e invers și trebuie să mă gândesc cum să fac să nu-l resping. Carla e înțeleaptă și matură, mult mai răbdătoare.”, a mai spus vedeta.

Citește și...