Mirela Boureanu Vaida, tablou de familie în cinci: ”Atât a încăput în poză”

Publicat: 21/04/2019 | 13:45

Mirela Boureanu Vaida a adus pe lume cel de-al treilea copilaș pe 10 aprilie și este o mămică extrem de fericită. Prezentatoarea TV a publicat acum și primul tablou de familie în cinci!

În vârstă de 37 de ani, Mirela Boureanu Vaida se simte una dintre cele mai fericite mămici de pe mapamond, mai ales căîn urmă cu 11 zile l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copilaș. Astăzi, cu ocazia Floriilor, dar și a Paștelui catolic, vedeta a ieșit la plimbare. Și nu singură ci împreună cu soțul și cei trei copilași ai lor. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA EUROVISION ROMÂNIA 2019. MIRELA VAIDA, ACUZAȚII DURE LA ADRESA TVR)

Ei bine, un astfel de moment trebuia imortalizat. Așa că Mirela Boureanu Vaida a scos telefonul, a făcut un selfie de toată frumusețea și a publicat primul tablou de familie în cinci!

„Am încercat un selfie în 5! Atât a încăput în poză… 😊💖😘 Duminică minunată!! La mulţi ani, Floriilor!! #mirelavaida#mirelaboureanuvaidaoficial#weekend #sunday #familytime❤️”, a scris Mirela Boureanu Vaida.

Mirela Boureanu Vaida, tablou de familie în cinci

Mirela Vaida, fostă moderatoare a emisiunii “Totul pentru dragoste – La bine și la greu”

Mirela Vaida s-a născut pe 16 martie 1982 în Târgu Frumos. Ea este actriță, cântăreață de muzică populară și prezentatoare. De-a lungul carierei sale în televiziune, vedeta a fost la cârma show-ului “Mireasă pentru fiul meu”, iar ulterior, s-a ocupat de quiz-show-ului matrimonial “2k1” și, în același timp, de “Acces Direct” – începând cu 3 aprilie 2017. (VEZI ȘI: MIRELA VAIDA A RECUNOSCUT CĂ A FALSAT LA EUROVISION: “LE-AM DAT APĂ LA MOARĂ“)

Și asta după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal. În 2018, ea a prezentat emisiunea “Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, care rulat pe Antena 1. Iar spre sfârșitul lunii ianuarie, proiectul de la INTACT s-a sfârșit, astfel că Mirela Vaida a rămas fără jobul de moderatoare TV.

Citește și...