Mirela Vaida a recunoscut că a falsat la Eurovision: “Le-am dat apă la moară“

Publicat: 12/02/2019 | 13:21

Mirela Vaida este foarte îndrăgită de public, astfel că participarea ei la Selecția Națională Eurovision 2019 i-a bucurat mult pe fanii ei. Piesa Vaidei cu care a concurat anul acesta la prima semifinală Eurovision de la Iași, a fost foarte apreciată de public, care a votat-o și a trimis-o în finala care se va desfășura la București.

Mirela Vaida a recunoscut că a falsat în semifinala Eurovision. Am vreo trei porecle: Doamna Vaida, mama Vaida (că nu mă mai opresc, sunt mereu cu burta la gură) și Queen V (asta îmi place!). Le-am dat apă la moară că am falsat ultima notă! Corect, am falsat! Trebuie să fiu țais în finală, altfel mă linșează, a declarat Mirela Boureanu Vaida în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Mirela Vaida, printre primii şase finalişti, după ce a fost salvată de public

Concurentul care s-a bucurat de susţinerea telespectatorilor a fost Mirela Vaida, aşadar ea este cea de-a şasea finalistă. În urma votului publicului, piesa Underground va merge mai departe în finala naţională.

Duminică seara, la semifinala de la Iaşi, pe scena amplasată în mijlocul Sălii Polivalente au urcat cei de la Trooper (Destin), Berniceya (The Call: Dinasty of love), Ommeih& Anakrisez (Rock this way), Teodora Dinu (Skyscraper), Dya şi Lucian Colareza (Without You/Sin ti), Nicola (Weight of the world), Steam (The way it goes), Vaida (Underground), Claudiu Mirea (We are the ones), The Four (Song of my heart), Bella Santiago (Army of love).

Gazdele semifinalei de duminică seara au fost artistul Aurelian Temişan şi prezentatoarea tv Ilinca Avram. Juriul Naţional este format din Adi Cristescu, Mihai Georgescu (Miţă), Crina Mardare, Andy Platon şi Mugurel Vrabete. Una dintre noutăţile ediţiei din acest an este modul în care telespectatorii participă la alegerea reprezentantului României la Eurovision. În fiecare semifinală, Juriul Naţional va califica cel mult cinci piese, iar telespectatorii, câte una.

Urmează ca pe 10 februarie să fie organizată o altă Semifinală Naţională şi la Arad. Finala Naţională va avea loc pe 17 februarie, la Bucureşti. La finalul celor trei spectacole ale Selecţiei Naţionale 2019, se va afla cine va reprezenta România pe scena concursului Eurovision, care va avea loc anul acesta la Tel Aviv.

Citește și...