Decizie scandaloasă la Antena 1! Gravidă în 7 luni, Mirela Vaida a fost concediată

Publicat: 18/01/2019 | 10:47

Toată lumea credea că Mirela Vaida se află în concediu prenatal, fiind însărcinată în 7 luni. Numai că adevărul este cu totul altul, iar realitatea este mult mai scandaloasă decât pare. Conducerea Antenei 1 a decis să o concedieze pe Mirela Vaida.

Conform libertatea.ro, după 7 ani petrecuți la Antena 1, din care în 5 ani a condus detașat în clasamentul audiențelor cu emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, Mirela Vaida a fost pusă pe liber de Antena 1. Potrivit unor surse din televiziune, contractul vedetei a expirat anul trecut și nu a mai fost prelungit. Deși au existat niște promisiuni, acestea nu s-au mai concretizat. Prin urmare, vedeta este liberă de contract.

Mirela Vaida a fost una dintre vedetele de bază de la Antena 1. Ea a fost solicitată să îi țină locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, în perioada în care aceasta s-a retras de pe sticlă pentru a aduce pe lume primul ei copil, o fetiță. Vaida a avut ani buni, de Revelion, și emisiunea „La hanu’ Mirelei”, format TV care a fost preluat de alte două vedete, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Și Alex Velea a fost concediat de la Antena 1

Sezonul de la “Acces Direct” care începe azi la Antena 1 este într-o nouă formulă de prezentare! Fără Alex Velea în calitate de co-prezentator, relatează spynews.ro. Conform sursei citată, proiectele muzicale în care e implicat nu i-au mai permis acestuia să se ocupe și de emisiunea care rulează zilnic la Antena 1. Astfel, în viitorul apropiat iubitul Antoniei se va concentra mai mult pe carieră.

Citește și...