Cu ce se ocupă acum celebrul „Om-bormașină”

Publicat: 04/05/2019 | 22:26

Vi-l mai amintiți pe Tudorel Popa de la ”Românii au talent”? A devenit cunoscut după ce a participat la emisiune imitând sunetele produse, printre altele, de o bormașină.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Ei bine, Tudorel Popa concurează acum cu mitul ”televiziunii DD”, de pe vremea când Dan Diaconescu avea emisiune nocturnă într-o garsonieră. Și asta pentru că fostul concurent de la ”Românii au talent” are post de radio în propria bucătărie! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini senzaționale din locul de unde Tudorel Popa face transmisiuni live.

Doamnelor și domnilor, a apărut un nou post de radio: Radio Tudorel FM! Supranumit „Omul-bormașină”, Tudorel Popa a făcut senzație pe Internet cu o transmisiune live din propria bucătărie. Concurentul de la ”Românii au talent” și-a luat în serios rolul de ”om de radio”, a făcut dedicații și și-a încântat fanii cu melodii noi, vechi și… machidonești. (CITEȘTE ȘI: TUDOREL POPA NU ARE NOROC ÎN DRAGOSTE! PROTEJATUL LUI MĂRUŢĂ CERE DISPERAT AJUTORUL: ”O FEMEIE DE VÂRSTA A TREIA… “)

”Salutăm pe toți prietenii care mă urmăresc. Ne cerem scuze pentru întreruperile tehnice din cauza internetului, dar nu contează! Noi mergem cu muzica bună mai departe să ascultăm Radio Tudorel Live Session Music Station”, a transmis live Tudorel Popa din bucătăria sa. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

După o melodie machidonească, Tudorel Popa și-a pus însă fanii în încurcătură, pentru câteva secunde, după ce a anunțat că va schimba ritmul muzical și va pune o melodie din zilele noastre. Doar că „Omul-bormașină” s-a încurcat în butoane și a pus o melodie din 1999!

„Bună seara, bună seara! E 20:33. Am ascultat Pindu și schimbăm un pic ritmul muzical. Trecem la o piesă mai recentă. O să trecem la o piesă mai veche, din 1999. Ascultăm Sonic Dream Collective. La Radio Tudorel FM ascultăm muzică bună”, a mai transmis live „Omul-bormașină”.

Tudorel Popa are ”post de radio”

Tudorel Popa, prădat de hoți

Tudorel Popa trăia într-un cămin de nefamiliști. Participarea la emisiunea de pe ProTV, ”Românii au talent”, avea însă să-i schimbe viața! A devenit cunoscut în momentul în care o ţară întreagă i-a aplaudat momentul pe care l-a avut în cadrul show-ului. Acest lucru se întâmpla în urmă cu șase ani, atunci când cel care a fost supranumit „Omul-bormaşină“ a reuşit să cucerească pe toată lumea, datorită sunetelor pe care le putea imita.

După participarea la emisiune, Cătălin Măruță a organizat o colectă pentru a-i cumpăra lui Tudorel Popa o garsonieră în Tulcea. ”Omul-bormașină” avea în sfârșit căsuța lui și și-a mutat acolo toată agoniseala. (VEZI ȘI: TUDOREL POPA A DAT LOVITURA! S-A FOTOGRAFIAT ÎN BRAŢELE A DOUĂ FEMEI CELEBRE ŞI A „SCĂPAT” POZELE PE NET! FANII AU ÎNROŞIT BUTONUL DE LIKE)

La începutul anului, Tudorel Popa a fost însă prădat de hoți. Mai exact, de o cunoștință de-ale sale, care se pare că nu este la prima abatare de acest gen.

„Mi-a golit casa de electronice – boxele, două telefoane mobile, tableta, tot ce a crezut că poate să vândă. Sper să aibă minte să le returneze, altfel, mă duc să depun plângere la Poliție. Știu cum îl cheamă, i-am oferit adăpost, a locuit la mine timp de trei zile, la recomandarea unui prieten, fără obligații”, a mărturisit Tudorel Popa pentru libertatea.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...