Cu ce se ocupă foștii membrii de la Animal X la 9 ani de la destrămarea trupei. Șopârlă s-a stabilit în Tenerife

Publicat: 17/06/2019 | 15:34

Au trecut aproape 10 ani de când foștii membrii ai trupei Animal X au decis să pună punct proiectului muzical și să meargă pe drumuri diferite în viață. În timp ce Hienă, fostul lider al formației, a devenit unul dintre prezentatorii de la Antena 1, colegii săi și-au refăcut și ei  viața în domenii diferite. Vierme trăiește în Constanța, iar Șopârlă s-a stabilit în Tenerife. 

Citește și: Ce a dus la destrămarea trupei Animal X. Şerban Copoţ face lumină în acest caz

Șopârlă, pe numele din buletin Alexandru Sebastian Şalaman, Vierme aka Laurențiu Mihai Penca și Hienă, al cărui nume adevărat este Șerban Copoț, au cucerit topurile muzicale în urmă cu aproape 20 de ani când au debutat cu trupa Animal X. “Pentru ea”, “Să pot ierta”, “N-am crezut” și “Iubirea mea” sunt doar patru dintre melodiile care au ajuns foarte repede hit-uri.

După ce formația Animal X s-a destrămat, Alexandru Șalaman (37 de ani) a încercat să se relanseze în muzică, însă eforturile sale nu au fost încununate de succes. În urmă cu câțiva ani, el a dat România pe Tenerife, unde locuiește cu partenera lui de viață. Monica, o frumoasă blondă, a devenit soția lui Alexandru Şalaman la sfârșitul lunii august 2016. Ea este de profesie pictoriță și realizează tablouri senzaționale în ulei – unele dintre ele le puteți admira în galeria foto a articolului. Despre fostul cântăreț nu se știe, deocamdată cu ce se ocupă.

Monica și Alexandru Şalaman, în ziua nunții (foto stânga); soția fostului cântăreț, surprinsă recent la o piscină din Tenerife (foto dreapta). Sursa foto: Facebook
Monica și Alexandru Şalaman, în ziua nunții (foto stânga); soția fostului cântăreț, surprinsă recent la o piscină din Tenerife (foto dreapta). Sursa foto: Facebook

În vârstă de 36 de ani, Laurenţiu Penca a intrat în lumea afacerilor și deține o companie care se ocupă de design și amenajări interioare. Fostului component al trupei Animal X îi merge bine atât în plan profesional, cât și în plan personal. El este căsătorit și soția pe care o ține ascunsă de ochii presei i-a dăruit un băiețel superb.

Șerban Copoț (38 de ani) a continuat să fie în atenția fanilor datorită proiectelor de televiziune pe care le-a acceptat. El este prezentatorul emisiunii “iUmor” și anul acesta s-a numărat printre concurenții show-ului “Asia Express – Drumul Elefantului”. El trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Roxana, care îi este alături de 18 ani. Prezentatorul de la Antena 1 are doi băieți cu partenera sa de viață: Tedi (7 ani) și Alex (3 ani); din păcate în vara lui 2015, bruneta a pierdut o sarcină.

Șerban Copoț, alături de frumoasa lui soție și cei doi băieți pe care îi au împreună. Sursa foto: Facebook
Șerban Copoț, alături de frumoasa lui soție și cei doi băieți pe care îi au împreună. Sursa foto: Facebook

“Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea! Atâta timp cât nu sunt două vedete în casă nu sunt probleme. Cel puțin asta este teoria mea. Este obisnuită cu acest statut al meu. Acum că toată lumea știe că sunt căsătorit și cu doi copii, lucrurile au devenit mai simple”, a declarat Șerban Copoț despre calitățile soției sale și secretul mariajului lor, relatează click.ro.

Citește și...