Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă, după ce și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD

Publicat: 16/01/2020 | 19:35
Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă, după ce și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD

Fostul premier Viorica Dăncilă a fost invitată în această seară la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”, unde a făcut declarații despre perioada în care a fost președintele PSD. În cadrul interviului, a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent, de când nu mai este liderul partidului care a susținut-o în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Citește și: Viorica Dăncilă a negat că are operații estetice, dar adevărul este altul! A fost dată de gol: “Pentru a avea pielea impecabilă…”

Viorica Dăncilă nu are niciun job, deocamdată

Viorica Dăncilă a mărturisit în urmă cu puțin timp că, “deocamdată” nu s-a angajat, deși a primit mai multe propuneri. Ea a subliniat că urmează să ia o decizie în acest sens în cursul săptămânii viitoare.

“Deocamdată, nu. Am mai multe propuneri. Am mai multe propuneri, de săptămâna viitoare…”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul emisiunii “Gândurile lui Cristoiu”, potrivit Mediafax.

Citește și: Ce studii are Viorica Dăncilă. ”O simplă profesoară din Videle”, s-a spus, însă adevărul este cu totul altul

Parlamentarii au votat pe 10 octombrie 2019 moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, declarații după ce Claudiu Manda a spus că PSD nu va mai susține la “proști în funcții publice”

Viorica Dăncilă a mai afirmat că nu s-a simțit vizată de afirmația lui Claudiu Manda care a spus că PSD nu va mai susține la “proști în funcții publice”. Fostul premier a adăugat că a primit asigurări de la Olguța Vasilescu și Marcel Ciolacu că nu este vorba despre ea.

“Am avut o discuție și cu doamna Vasilescu și cu dl Ciolacu. M-au asigurat că nu era vorba despre mine. Nu știu dacă era vorba sau nu despre mine. Dar lumea judecă după cei care fac astfel de atacuri. Avem nevoie de unitate în cadrul PSD. Cred că aceasta ar trebui să fie atitudinea fiecărui coleg. Dacă de fiecare dată încercăm să lovim în cei care au fost președinți ai partidului, pentru a se apropia de conducerea partidului, nu cred că e o abordare corectă”, a precizat Viorica Dăncilă în această seară la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”.

Ea a mai spus că cetățenii vor acuza PSD dacă vor exista dispute interne și acest lucru va afecta electoral partidul.

“Dacă noi stăm să ne analizăm, să ne jignim unul pe altul, cred că nu e un mod corect în PSD și cred că ne vor acuza cetățenii. Vor spune – în loc să găsiți soluții, voi ce faceți? Vă jigniți între voi, vă certați? Și nu m-am simțit vizată. Am avut o guvernare grea în care România a condus Președinția Consiliului UE, am fost și președintele PSD, am avut foarte multe obstacole din partea președintelui Românieil Nu am dat dovadă”, a conchis fostul premier al României.

Reacția vine după ce europarlamentarul PSD Claudiu Manda a afirmat, pe 9 ianuarie, că partidul nu va mai susține “proști în funcții publice ca să ne facă de râs”. În legătură cu declarațiile lui Manda, primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a confirmat că este vorba despre fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Economiei Dănuț Andrușcă. În context, edilul Sectorului 1 a mai spus că șansele ca Viorica Dăncilă să fie pe lista PSD la parlamentare sunt tot mai mici, chiar dacă i se promisese un loc la alegeri, în schimbul demisiei de la șefia partidului.