Cu cine a apărut Victor Slav la plajă! Toată lumea s-a uitat la mișcările lor

Publicat: 15/07/2018 | 11:38
Cu cine a apărut Victor Slav la plajă! Toată lumea s-a uitat la mișcările lor

Prezentatorul de la Kanal D a avut și vremuri mai bune decât cele pe care le trăiește acum, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Victor Slav a fost filmat, în urmă cu mai mult timp, în timp ce dansa ”exploziv” pe o plajă din Mamaia, alături de un amic. (Reduceri mari la jocuri PC

Victor a postat pe pagina lui de Instagram, în urmă cu mai mult timp, un filmuleţ în care execută mişcări de dans asemănătoare celebrului milionar Gianluca Vacchi.

Prezentatorul arată şi se mişcă foarte bine, fanii au rămas fără cuvinte când au văzut postarea lui, deoarece nu l-au mai văzut niciodată într-o asemenea ipostază.

Partener de dans i-a fost un prieten, care a acceptat să danseze ”sincron” alături de Victor, chiar dacă pe alocuri i-a bufnit râsul. (Promotiile zilei la monitoare

Wow….turbo power!!🙈😂😂😂

A post shared by Victor Slav (@slavvictor) on

Victor Slav și-a ieșit din minți

Pe sticlă, Andreea Mantea și Victor Slav formează unul dintre cele mai reușite cupluri, iar în afara emisiunii pe care o prezintă împreună la Kanal D se înțeleg foarte bine. E drept, “se mai înțeapă” cu remarci acide câteodată, desigur, ca între colegi și prieteni. Totuși, una dintre scenele pe care i le-a făcut prezentatoarea l-a scos din sărite pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Scenele în care Victor Slav i-a spus cuvinte grele Andreei Mantea au fost filmate chiar de cameramanii cu care ei lucrează, iar imaginile au fost difuzate în octombrie 2017.

Citește și REACȚIA LUI VICTOR SLAV, LA 24 DE H DUPĂ CE S-A AFLAT DESPRE DESPĂRȚIREA DE BIANCA DRĂGUȘANU: „CRED CĂ GLUMIȚI! SUNT…” 

Cei doi prezentatori de la “WOWbiz” obișnuiesc să își facă farse înainte de emisiune sau după. La începutul lui octombrie anul trecut, Andreea Mantea s-a răzbunat pentru toate comentariile răutăcioase pe care Victor Slav i le-a făcut în legătură cu ținutele sale. Ea a complotat împreună cu câțiva colegi care i-au luat toate costumele din cabina de probă, astfel că el a fost nevoit să iasă în chiloți pe holurile redacției. Înainte să fie difuzat la TV materialul, prezentatoarea a ținut să își justifice gluma un pic exagerată, dar colegul ei de prezentare nu a fost înduplecat de explicațiile sale.

“Înainte să fiu acuzată de orice, deci, înainte să fiu acuzată de orice, să ne înțelegem: nu există zi de la Dumnezeu în care să nu comenteze cum mă îmbrac și de ce mă îmbrac așa, și că nu îmi vine bine, și că e urât, și că… de blugi, pentru că o dată (…). Glumești? (…). Și o să îmi cer iertare? (…). Hai că prea te plângi și prea exagerezi! (…)”, a mărtusit Andreea Mantea.

“Îți dai seama că trebuie să zică ceva și ea. Normal, nici nu mă așteptam să nu zici nimic. (…). Mă așteptam să stai așa, cu capul în jos cum ai început, știi? Am crezut că așa o să stai și nu o să zici nimic. (…). S-a întâmplat ieri, trebuie să vă spun. Momentul în care, dragi telespectatori, o să vedeți ce față de bestiuță… bestie total! Bestie, nu betiuță are! (…). Să vedeți cum m-a lăsat aproape în pielea goală, mă rog, nu… că dacă făceai asta, era o problemă. Cu 30 de minute înainte de emisiune (…)”, a comentat prezentatorul de la “WOWbiz”.

Citește și...