Cu cine se iubeşte, de fapt, Răzvan Botezatu. Pentru el s-a mutat în Germania şi a renunţat la carieră

Publicat: 09/07/2020 | 16:51
Cu cine se iubeşte, de fapt, Răzvan Botezatu. Pentru el s-a mutat în Germania şi a renunţat la carieră

Răzvan Botezatu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a decis să renunţe la cariera în televiziune şi să plece în Germania pentru a fi alături de bărbatul pe care îl iubea.

După o lungă perioadă în care a fost persecutat şi după ce şi-a ascuns orientarea sexuală de teama celor din jur, Răzvan Botezatu a decis să îşi asume faptul că este homosexual, în urmă cu an de zile. După doar câteva luni, realizatorul de emisiuni la Antena Stars a decis că vrea să renunţe la România şi la cariera sa în TV pentru a-şi urma dragostea.

Răzvan Botezatu, la un pas de căsătorie cu iubitul său

Botezatu a mărturisit la vremea respectivă că a ales să se mute în ţara iubitului său, Germania, şi că are de gând să se căsătorească cu acesta. El a postat pe unul din conturile sale de socializare chiar şi o poză în care se sărută cu partenerul său şi în care mai apare şi un mare buchet de trandafiri.

Singura poză în care Răzvan Ciobanu apare alături de fostul iubit neamţ

„Fac bani din Instagram și sunt PR la o aplicație, la Red Carpet, și de acolo îmi vin suficienți bani pentru a mă descurca de-a dreptul onorabil în Germania. Oricum, sunt și mama și sora mea acolo, nu îmi făceam griji, dar mă descurc. Mă gândesc la televiziunea din Germania, este cu totul și cu totul altceva acolo”, spunea acesta, la scurt timp după ce şi-a anunţat plecarea.

Deşi părea că este foarte fericit alături de partenerul său şi chiar îşi cumpăraseră verighetele pentru nuntă, în prag de An Nou, Răzvan Botezatu a şocat pe toată lumea anunţând că a încheiat relaţia cu acesta, iar motivul pare unul destul de…bizar.

„De Revelion am fost singur. Vorbisem ca, în seara de Ajun, să petrecem puțin în familie, să stăm până la miezul nopții acasă, cu ai mei, iar apoi să ieșim. Dar, brusc, el nu a mai vrut să vină la mine, m-am enervat cumplit și… Gata! I-am spus să își vadă de treabă, dacă nu poate respecta niște planuri simple, în viitor ce vom face? Spunea că nu se simte confortabil, d-astea, dar s-a dus cu prietenii lui în club.

Așa că, după ce am stat cu ai mei acasă, până la miezul nopții, m-am dus și eu, singur, în alt club și m-am distrat. Eu sunt încăpățânat, dar și foarte strict când vine vorba de anumite lucruri”, a declarat Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.

Are Răzvan Botezatu o nouă relaţie?

În prezent, Botezatu pare că l-a dat uitării pe iubitul neamţ, iar în presa mondenă au apărut informaţii conform cărora el ar avea o nouă relaţie, după ce ar fi fost surprins la mare în compania unui alt bărbat. Fostul prezentator TV nu a vrut nici să confirme şi nici să infirme aceste zvonuri.