Cu cine se iubește în viata reală Gianina din Las Fierbinți. Singurele imagini cu ei împreună

Publicat: 22/09/2019 | 10:51

Actrița Anca Dumitrea dă viață unuia dintre cele mai iubite persoanaje din serialul “Las Fierbinți”: Geanina – un monument al naivității, credulității și senzualității. În viața reală, frumoasa vedetă este mult diferită și la 32 de ani, ea are o relație serioasă. Vă oferim singurele imagini cu artista și iubitul misterios împreună.

Cu cine se iubește în viata reală Gianina din Las Fierbinți

Dacă în “Las Fierbinți”, actrița interpretează un personaj care nu știe deloc să păstreze un secret, când părăsește platourile de filmare ale serialului de la Pro TV, ea este extrem de discretă. Astfel, deocamdată nu se știe numele iubitului său, însă, ei au fost surprinși împreună și par să aibă o relație destul de solidă; amândoi își doresc să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care vedeta vorbește doar despre ea și proiectele sale. Un lucru este însă sigur: atunci când Anca Dumitra iubește, ea se răsfață foarte mult și nu are ochi pentru altcineva.

Anca Dumitra s-a mutat de la Craiova în București ca să își îndeplinească visul de a deveni actriță. Ea a mers la castingul pentru un rol în cel mai iubit serial de comedie: “Las Fierbinți”

“Mă surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheadă caracteristică ei. Ai mei se amuză copios. Oricum, în familie, sunt luată des peste picior din pricina pățaniilor prin care trece Gianina”, a mărturisiti frumoasa actriță cu ochi verzi în cadrul unui interviu mai vechi.

Citește și...