Cosmin Cernat a transmis un mesaj emoționant din Republica Dominicană, după moartea lui Cristian Țopescu: „O asemenea pierdere este al naibii de greu de suportat!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 16/05/2018 | 12:18

Moartea lui Cristian Țopescu a îndoliat o țară întreagă. Comentatorul sportiv a fost mentorul personalități de la noi, printre care și Cosmin Cernat. Vestea morții acestuia l-a îndurerat profund pe prezentatorul de la Exatlon, care în prezent se află în Republica Dominicană. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

Pe Cosmin Cernat îl leagă foarte multe de Cristian Țopescu, printre care debutul acestuia în televiziune. Prezentatorul Exatlon a ținut să transmită un mesaj emoționant, prin care și-a exprimat regretul față de dispariția celebrului comentator sportiv. Cosmin Cernat crede că Cristian Țopescu avea „un har de la Dumnezeu”. De asemenea, acesta a îndemnat la discreție, amintind că și Țopescu „ne îndemna pe noi toți mereu”. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

„În ultimii ani, mulți actori dragi mie, multe personalități ale culturii române au dispărut. Cum nu vorbesc despre ei la trecut, n-o s-o fac nici despre Cristian Țopescu. Primele mele gânduri se îndreaptă către copiii lui și către familia lui pentru că o asemenea pierdere este al naibii de greu de suportat și de dus. Mai vreau să spun doar că a avut har de la Dumnezeu, că oricât de mult te-ai pregăti, oricât de mult te-ai documenta, oricât de mult ai studia, îți trebuie acel har ca să ajungi în casele, în inimile și în sufletele oamenilor. Am spus-o în câteva rânduri, că din punctul meu de vedere, comentariul sportiv este o stare de spirit.

Comentariul sportiv înseamnă, pur și simplu, să trăiești alături de sportivi. Asta a făcut Cristian Țopescu. Și închei îndemnând la discreție, așa cum el ne îndemna pe noi toți mereu. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Cosmin Cernat pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...