Culiță Sterp și Plușica (ex-Puterea Dragostei de la Kanal D), împreună!

Publicat: 21/07/2019 | 18:12

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De când este un bărbat singur, interpretul a reușit să pună câteva inimi pe jar și a stârnit interesul mulor fete mai ales după ce a intrat, pentru câteva zile, în casa „Puterea Dragostei”.

Recent, artistul a apărut într-o fotografie alături de Plușica, una dintre cele mai iubite și apreciate concurente din primul sezon al emisiunii. Fanii celor doi s-au bucurat să îi vadă împreună, iar în scurt timp fotografia a stranâns 40.000 de like-uri pe Instagram.

Culiță Sterp a făcut ravagii în Instanbul

Prezent pentru o foarte scurtă perioadă în emisiunea „Puterea Dragostei”, artistul a reușit să îi fure inima celei mai rebele domnișoare din casă. Simona pare să fie mult mai afectată decât s-ar putea crede de faptul că, după terminarea primului sezon, nu mai este în preajma lui Culiță Sterp.

Între cei doi pare să nu fie relația pe care și-ar dori-o Simona. Motivul, ne-a dezvăluit frumoasa concurentă de la ”Puterea Dragostei” este însă abordarea diferită a lui Culiță Sterp în relația pe care acesta vrea să aibă cu femeile.

”De Culiță nu am mai auzit nimic… Nu m-a contactat niciodată. Dacă el nu mă căută… Mi-a spus că el vrea să fie căutat, m-a căutat el o dată, de două ori, de trei ori, iar eu nu i-am scris deloc. I-am spus că eu sunt orgolioasă și nu o să îl caut”, a declarat Simona pentru wowbiz.ro

Citește și...