Culmea proceselor in Justitia din Romania! SRI si SIE au fost date in judecata de o femeie din Bucuresti

Publicat: 20/11/2015 | 00:04
Culmea proceselor in Justitia din Romania! SRI si SIE au fost date in judecata de o femeie din Bucuresti

Serviciul Roman de Informatii a fost dat in judecata de o romanca, iar motivul este unul uluitor. Femeia a chemat in instanta si Serviciul de Informatii Externe si le cere magistratilor sa o protejeze.

O romanca a cerut judecatorilor sa emita un ordin de protectie impotriva SRI si SIE, iar dosarele au fost inregistrate in urma cu doua zile. Constanta Marta urmeaza sa-si sustina cauza in fata judecatorilor, insa, pana acum, nu a fost stabilit primul termen de judecata.

sri

Marta a facut in urma cu cateva luni o actiune in instanta si impotriva Printului Charles. Obiectul procesului era identic ca cel de acum: ordin de protectie. Practic, femeia cerea judecatorilor sa-l oblige pe printul Charles sa nu se apropie de ea.

Printul Charles

Constanta Marta i-a dat in judecata in trecut si pe toti membrii Casei Regale din Romania: Paul de Hohenzollern, Nicolae, Principele Radu, Printesa Lia, Principesa Margareta.

Obama, dat in judecata

Barack Obama

Anul trecut, un alt roman l-a chemat in judecata pe Barack Obama, presedintele Statelor Unite. Acesta era suparat de faptul ca nu a reusit sa candideze pentru anumite functii publice. Judecatorii i-au respins insa cererea de chemare in judecata a celui mai puternic om din lume.
 

Citește și...