Cum a ajuns Adelina Pestriţu să-şi testeze instinctele materne. E mama cu ”normă întreagă”!

Publicat: 18/02/2016 | 23:08

Adelina Pestriţu (29 de ani) se pregăteşte intens pentru meseria de ... mamă. Vedeta a fost surprinsă de paparazzii CANCAN.ro la o plimbare prin parc cu fina ei, Celia.

Poate nu vă mai aduceţi aminte, însă în urmă cu câţiva ani, Adelina Pestriţu a botezat o fetiţă, iar de atunci micuţa este în permanenţă în viaţa vedetei TV. Şi pentru că îşi ia rolul de naşă în serios, fosta prezentatoare a înfiat-o pentru o săptămână pe micuţa Celia, timp în care mama ei se află la o clinică din Capitală, pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil, un frăţior cu care fetiţa se va juca peste ceva timp. Aşadar, Adelina Pestriţu este văzută tot mai des cu Celia, pe care a dus-o la cumpărături, a plimbat-o prin parcurile din capitală, iar joi, am surprins-o şi noi la o sesiune de aer liber, prin IOR, unde au admirat lacul şi păsările exotice de pe margine.

Adelina Pestriţu are grijă de Celia ca de ochii din cap
Adelina Pestriţu are grijă de Celia ca de ochii din cap

Citeste si:

Am aflat ce emisiune va prezenta Adelina PESTRITU la Pro TV! I-a luat locul lui Iuliei Vantur!

Povestea rochiţei de 35 cm despre care vorbeşte tot Internetul!

Adelina Pestriţu se descurcă bine în meseria de mamă şi chiar aşteptăm să o vedem în postura de mămică, însă mai avem de aşteptat, căci vedeta pregăteşte noi proiecte TV, a lansat videoblogul EDA magazine şi se ocupă intens de câteva proiecte online. Oricum, mai întâi îi sugerăm lui Speak, împreună cu care are o relaţie de aproape doi ani, să-i dea inelul mai repede, ca apoi să o vedem şi mămică.

Adelinei Pestriţu i se potriveşte de minune statutul de mămică
Adelinei Pestriţu i se potriveşte de minune statutul de mămică

Larisa Ciută

Citește și...