Acasă » Vedete » Cum a ajuns Ana Morodan să fie dependentă de pastile? Drama care i-a marcat viaţa

Cum a ajuns Ana Morodan să fie dependentă de pastile? Drama care i-a marcat viaţa

De: Cristina Cruceru 09/07/2023 | 17:28
Cum a ajuns Ana Morodan să fie dependentă de pastile? Drama care i-a marcat viaţa
Ana Morodan, nemulțumită de noul ei șofer personal / Foto: Instagram

Ana Morodan a reușit să țină primele pagini ale tabloidelor săptămâni la rând, după ce a fost implicată într-un scandal imens. Vedeta de televiziune a fost prinsă-n trafic sub influența unor substanțe, a alcoolului, dar și fără permis de conducere. Mai mult decât atât, în fuga de polițiști, „contesa digitală” a avariat două autoturisme. După ce fapta ei a ieșit la iveală, aceasta s-a retras pentru o perioadă din spațiul public. S-a întors însă cu forțe proaspete și a făcut noi dezvăluiri despre dependența ei de pastile!

Ana Morodan a fost protagonista unui scandal de zile mari, după ce s-a urcat la volanul mașinii ei aflându-se sub influența unor substanțe, a alcoolului și fără permis de conducere. Și de parcă nu era suficient, vedeta TV a avariat și alte două autoturisme în goana ei pe șosele. A pornit o întreagă avalanșă de critici la adresa ei în mediul online, așa că s-a retras din viața publică pentru o perioadă scurtă. N-a durat mult, căci și-a anunțat revenirea pe micile ecrane, în cadrul emisiunii ei de la Antena Stars, care fusese scoasă de pe post în plin scandal.

CITEȘTE ȘI: JIGNIRI GROSOLANE LA ADRESA ANEI MORODAN DUPĂ ULTIMUL ANUNȚ: „CREDEAM CĂ AM SCĂPAT DE EA. RUȘINE!”. OAMENII S-AU DEZLĂNȚUIT PE REȚELELE DE SOCIALIZARE

După câteva luni de la fapta ei, „contesa digitală” a vorbit despre dependența ei de pastile. Ana Morodan a susținut că nu a consumat substanțe interzise, ci testul respectiv ar fi ieșit pozitiv în fața autorităților, din cauza calmantelor pe care le ia. Blondina a mărturisit că se confrunta cu insomnii grave și era nevoită să ia pastile, să poată să doarmă. Abia acum a făcut dezvăluiri neștiute despre problemele pe care le avea în perioada respectivă.

CITEȘTE ȘI: LA CE TELEVIZIUNE VA AVEA EMISIUNE ANA MORODAN DUPĂ SCANDALUL DROGURI ȘI ALCOOL LA VOLAN. CONTESA DIGITALĂ A FĂCUT MARELE ANUNȚ PE PAGINA SA DE INSTAGRAM

Ana Morodan ajunsese dependentă de calmante

Celebra influenceriță susține că substanțele pe care le consumase erau, de fapt, pastile. Morodan a mărturisit că medicamentele au pus stăpânire pe corpul și mintea ei și au făcut-o să creadă că se simte bine, când nu era deloc așa. Inițial, vedeta de televiziune spune că pastilele i-au fost prescrise de medic pentru odihnă și liniște. Cu timpul, problemele s-au adunat, iar ea a început să ia tot mai multe calmante.

„Au trecut trei luni, trei luni în care am avut timp să mă gândesc, să mă echilibrez, să văd care e adevărul meu, să-mi descopăr lipsa de scop și mersul robotic înainte, doar pentru că așa trebuia. Să uimesc în fiecare zi, să livrez un personaj deloc vulnerabil, care livrează real life, cât și pe internet poveste după poveste, în tot timpul ăsta crezând că eu sunt mai deșteaptă decât toți cei care trăiesc subjugați de social media și pe mine nu mă afectează. Și pe undeva, pe drum, am uitat de vulnerabilitatea mea, de sensibilitatea mea, de empatia mea.

Pentru că într-o lume în care glamour-ul e un înveliș ieftin de staniol, să fii sensibil este o slăbiciune. Prima dată când am luat un calmant a fost când mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze. Țin minte că toată frica și toată anxietatea pe care le-am simțit atunci s-au disipat. Apoi am uitat, dar am trecut prin crize personale, prin doliu reprimat, pentru că eu aveam de lucru, și am mers la doctor pentru o rețetă de calmant. Am început să iau conform rețetei, până când, într-o zi, nu și-a mai făcut efectul. Apoi am început să iau mai mult.

Dar corpul dezvolta rezistență și am început să iau și mai mult, mai mult decât scria pe rețetă. Adicția se instalează foarte ușor, ajunsesem chiar să cred că eu sunt cool, că iau un medicament de la farmacie și nu mă droghez ca alții, asta cumva îmi legitima acțiunea. Acum vreo doi ani a început să nu îmi mai placă absolut deloc ce fac, să nu-mi mai găsesc sensul”, a explicat Ana Morodan, pe Instagram.

Ana Morodan, în lacrimi la TV/ Foto: Captură Video

Ana Morodan s-a luptat cu anxietatea

„Contesa digitală” mărturisește că avea crize de anxietate și din această cauză continua să ia acele calmante. Timp de patru ani a dus o luptă cu stările de rău și cu pastilele, care ajunseseră să nu-i mai facă bine deloc.

„Începusem să-mi doresc altceva, dar nu puteam să mă opresc, aveam crize de anxietate când ieșeam la evenimente, nu mă mai regăseam în lumea asta, și ce am făcut, mi-a fost frică să mă opresc și am început să iau aproape zilnic. Am făcut o criză, am negat-o în primă fază, apoi mi-a fost rușine, am avut remușcări și m-am oprit. Am crezut de multe ori, în acești patru ani, că mi-am revenit. M-am oprit chiar și 8 luni, dar apoi se întâmpla ceva și mă întorceam mereu.

Este un medicament de la farmacie, ceea ce și era, doar că nu în supradoză. Cert este că sănătatea psihică e afectată și alterată de media socială, de filtrele și iluziile pe care le vedem acolo și sunt capcane pe care crezi că le știi. Dar dacă ești sensibil și ai un cumul de evenimente personale care te fragilizează, te devorează ca și om. M-am hotărât să transform ceea ce nu am știut să folosesc în avantajul meu ca om, ci doar în avantajul personajului meu public, în instrument de vindecare. De acum încolo, cel puțin pentru o perioadă, canalul meu de social media va deveni jurnalul meu de vindecare, unde Contesa Morodan devine Ana Morodan”, a mai spus aceasta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le mănânci de Paște: “Se activează în ficat și îl detoxifică”
Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le mănânci de Paște: “Se...
Ciorba pe care trebuie să o ai pe masa de Paște. E cel mai savuros preparat
Ciorba pe care trebuie să o ai pe masa de Paște. E cel mai savuros...
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Viața la bloc. Regulile pentru șefii asociațiilor de proprietari cel mai des încălcate
Viața la bloc. Regulile pentru șefii asociațiilor de proprietari cel mai des încălcate
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...