Cum a amăgit-o un cunoscut politician pe o vestită prezentatoare TV. A dus-o “pe cameră” și apoi..

Publicat: 14/08/2020 | 23:28

Mega-controversă în lumea mondenă! Un renumit politician, cunoscut drept mare plătitor,  a ”țepuit” într-un mod incredibil o celebră prezentatoare TV. Întâmplările dintre cei doi sunt demne de un scenariu de film. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii picante despre ”aventurile” lor nemaiazuite.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare despre una dintre cele mai neașteptate întâmplări amoroase din showbiz-ul românesc. Actorii principali: un binecunoscut politician – căsătorit – și o vestită prezentatoare TV, divorțată și cu un copil. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚ CU SCÂNTEI ÎNTRE CELEBRA ACTRIȚĂ DE TELENOVELE ȘI SOȚUL PREOT. A FILMAT-O CU IUBITUL ÎN FAȚA BISERICII ȘI…) 

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, totul a început după ce la urechile prezentatoarei a ajuns zvonul că omul politic ar fi un bărbat extrem de generos cu reprezentantele sexului frumos. Cum vedeta TV este renumită pentru lipiciul pe care îl are la bărbații cu dare de mână, n-a stat prea mult pe gânduri și ar fi acționat cu fermitate. Scopul, susțin sursele noastre, era achiziționarea unei mașini 4×4, pe care și-o dorea cu ardoare.

Negocierile din birou

Inițial, l-ar fi abordat în mediul online, dar fără prea mult succes. După câteva zile în care n-ar fi primit niciun răspuns, prezentatoarea a schimbat ”tactica de joc” și, prin intermediul fiului acestuia, i-a transmis politicianului că își dorește să realizeze un interviu de senzație. Astfel, prezentatoarea a ajuns, la scurt timp, în biroul omului politic, acolo unde au pus ”țara la cale”. (NU RATA: FOSTA IUBITĂ A LUI COSTI IONIȚĂ, VIOLATĂ ȘI APROAPE ÎNECATĂ ÎN JACUZZI DE ACTUALUL SOȚ MULTIMILIONAR)

Promisiunile au funcționat mai ceva ca în campanie

Sursele noastre susțin că prezentatoarea a susținut sus și tare că își dorește un amplu material de presă, dar vestitul politician, cunoscut drept un mare plătitor, ar fi ”mirosit” din start intențiile stimabilei doamne din media. Și-ar fi jucat extrem de bine cărțile și, în momentul în care, cu tupeu, prezentatoarea TV i-a povestit că dorește să își achiziționeze o mașină nouă, dar pentru a obține un preț mai bun are nevoie de cineva cu firmă, politicianul i-a promis că o ajută.

În acest mod, politicianul ar fi păstrat relația ”caldă”. (VEZI ȘI: LOGODNICA UNUI CELEBRU CONCURENT DE LA EXATLON S-A FILMAT ÎN IPOSTAZE XXX, IAR ÎNREGISTRĂRILE AU AJUNS LA NOI)

Un cunoscut politician a amăgit-o, într-un mod incredibil, pe o vestită prezentatoare TV

Întâlnire de ”afaceri”, la prezentatoare acasă!

La doar câteva zile distanță după întâlnirea din birou, politicianul, cu toate că este căsătorit, n-a ezitat și i-a făcut o vizită prezentatoarei TV. Discret și cu o sticlă de vin ”la purtător”, după ora 11:00, politicianul s-a prezentat corespunzător la ușa vedetei TV. După cum afirmă sursele noastre, cei doi n-au pierdut timpul și au trecut rapid la acțiune. Și ce acțiune!!

Politicianul se pare că e adeptul senzațiilor tari și tot ce face, face cu patos, iar, în momentele tandre, acesta pare să fie puțin mai dur. Atât cât, după vizită, prezentatoarea TV s-a ales cu câteva zgârieturi, dar și vânătâi. Dar nu acest lucru ar fi deranjat-o pe stimabila vedetă. Ar fi trecut peste partida vulcanică, dacă renumitul politician, la plecare, ar fi lăsat, în chip de recunoștință pentru supunerea acordată, un plic pe noptieră. (NU RATA: DESIGNERIȚA ACUZATĂ CĂ ȘI-A ”TRADUS” SOȚUL CU UN MEMBRU AL GUVERNULUI A PIERDUT PROCESUL PENTRU COPII! JUDECĂTORII AU HOTĂRÂT SĂ…)

Renumită prezentatoare TV, ”țepuită” de un politician plătitor

Ulterior, vedeta l-ar fi contactat pe politician și i-ar fi reproșat că a profitat de o femeie singură și cu un copil. Pentru a trece peste episodul mai puțin plăcut, în urma căruia s-a ales cu mai multe urme pe corp, vedeta TV a insistat ca politicianul să-i faciliteze o vizită la showroom-ul auto. Acolo unde prezentatoarea s-a dus glonț, după ce politicianul i-ar fi promis că are prieteni și totul se rezolvă.

Momentul stânjenitor din showroom

Doar că a uitat să-i menționeze faptul că nu-i susține plata mașinii. Vedeta s-a dus într-un suflet la reprezentanță, acolo unde a beneficiat de prioritate, dar și unde a avut parte de o mega-surpriză. Atunci când a venit vorba de modalitatea de plată, prezentatoarei TV i s-a solicitat același avans ca în cazul oricărui client. Moment extrem de stânjenitor. Și asta pentru că prezentatoarea se aștepta ca renumitul politician să-i achite acest avans. Doar că acesta, susțin sursele noastre, n-a mai dorit să audă de vedetă și a blocat orice cale de comunicare.

Asta da fentă de zile mari! Să îți propui să îți schimbi mașina, dar până la urmă să te alegi cu ”tăvăleală” de zile mari și un moment stânjenitor în showroom-ul auto. Ce-i drept, renumitul politician o fi el catalogat drept mare plătitor, dar se pricepe de minune la „fente”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.