Cum a apărut Alex Velea la o petrecere. A fost criticat de fani: „Cu îmbrăcămintea lui nu aș merge nici după ouă la găini!”

Publicat: 08/11/2018 | 11:57

Alex Velea și Antonia au fost prezenți la petrecerea de lansare a colecției H&MxMoschino. Cei doi au venit îmbrăcați chiar în hainele din respectiva colecție, însă nu toți fanii au apreciat vestimentația extravagantă. Colaborarea dintre celebrul brand de lux Moschino și H&M este una dintre cele mai așteptate evenimente din lumea modei la acest moment.

Alex Velea a ales să poarte un hanorac din colecția H&MxMoschino în valoare de 399 de lei și o pereche de pantaloni scurți de blugi care costă 299 de lei. Antonia a fost și ea îmbrăcată cu piese de rezistență din aceeași colecție. Vedeta a purtat un costum de baie în valoare de 199 de lei și o salopetă din blugi. Cei doi au venit însoțiți de fiul lor, Dominic, care a atras atenția tuturor.

Se pare că nu toți fanii au apreciat vestimentația purtată de celebrul cuplu. La o poză postată recent de Antonia, internauții le-au sărit în cap. (Citește și Antonia & Velea au ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii, iar noi avem primele imagini!)

„Cu îmbrăcămintea lui Alex nu as merge nici după oua la găini 😂”, „Doamne, ce haine! Ce stil urât de a vă îmbrăca!”, „Groaznică vestimentația!”, „Nu mai știți cum să ieșiți în evidență…”, „Ce bombe de haine”, „Urâtă modă aveți!”, au comentat fanii Antoniei și ai lui Alex Velea.

Antonia, în top cele mai frumoase 100 de femei din lume

Antonia ne-a făcut din nou mândri peste hotare datorită frumuseții ei. Cântăreața a fost catalogată oficial una dintre cele mai frumoase zece femei din lume!  Cu trei nașteri la activ, Antonia a știut să aibă grijă de corpul ei și felul în care arată, iar acum culege și aprecierile. Artista a ajuns în topul celor mai frumoase femei din lume, ba chiar pe locul 8.

Antonia a trăit de la vârsta de 5 ani în Statele Unite ale Americii, alături de părinții ei. A terminat liceul acolo și a urmat o școală în domeniul modelling-ului. Antonia a participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models.Cântăreaţa povesteşte însă că experienţa în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităţilor dintre manechine. (Vezi aici Antonia și Alex Velea, escapadă romantică la Paris! Ce mesaj i-a transmis artistul iubitei lui)

Citește și...