Cum a descoperit Monica Pop că are cancer! Vedeta a făcut dezvăluiri: “Am cumpărat un pește și… “

Publicat: 30/12/2018 | 17:08

Celebrul medic oftalmolog a fost diagnosticat cu cancer de colon, pe care spune că l-a învins după trei ani cu ajutorul unor operaţii repetate şi tratament cu citostatice. Toate aceste proceduri i-au lăsat urme vizibile, Monica şi-a pierdut podoaba capilară, fiind nevoită să poarte perucă , iar kilogramele s-au acumulat din nou, după ce în urmă cu ceva timp slăbise foarte mult.

Vedeta a dezvăluit cum a ajuns să descopere că are cancer. „Tipul de neoplazie pe care am avut-o eu este un cancer de colon. Am avut simptome în sensul că aveam intermitent, cam la două luni, niște crampe destul de puternice, care mă țineau o zi. N-am dat importanță, că am zis că sigur e un colon iritabil pentru că mă tratam ca pentru un colon iritabil și mergea, deci era bine. Și cu toate acestea s-a întămplat așa. Pe urmă am avut un șoc puternic. Nu știu dacă a avut vreo importanță, dar așa de tare s-au legat lucrurile…

Înainte cu o seară de a debuta peritonita cineva din familie a făcut un un șoc anafilactic după un pește pe care l-am cumpărat eu. Și am convingerea că magazinul acela a injectat peștele cu ceva ca să țină mai mult. Și am avut un stres îngrozitor, dar când am ajuns la spital, colegul respectiv a zis ‘Monica, ești foarte-foarte albă la față. Du-te și fă ceva’. Eram ca o coala de hârtie. A doua zi de dimineață a început peritonita„, a mărturisit Monica Pop.

Cum arată soţul Monicăi Pop! Cu ce se ocupă bărbatul

Monica Pop este o persoană publică destul de prezentă în media. Însă, puţini ştiu că ea este căsătorită de 37 de ani. Soţul Monicai Pop este o persoana extrem de discreta care evită ieşirile în public, la diverse evenimente, unde medicul merge adesea însoţită de buna ei prietenă, actriţa Carmen Tănase.

Mircea Pop este inginer chimist şi cercetător ştiinţific în chimie organică la Academia Română. Conform celei mai recent declaraţii de avere a Monicăi Pop, depusă în decembrie 2017, soţul ei este angajat cu un salariu de circa 3.200 lei la Centrul de chimie organică „C.D. Nenitescu”, instituţie aparţinând Academiei Române.

Monica Pop este căsătorită din 1981 cu Mircea Pop. Cei doi au o fată, Letiţia, care are 30 de ani şi este profesor de limba franceză la un liceu privat din Capitală. Fire discretă din fire, Mircea Pop nu a apărut public mai deloc.

Citește și...