Cum a devenit compunerea unui copil din România virală pe internet: ”Dacă îmi dați nota 4, ne… ”

Publicat: 18/10/2019 | 13:26

6000 de reacții și 1000 de distribuiri a strâns compunerea unui copil din România, acesta povestind cum și-a petrecut vacanța de vară. Numai că toul a plecat de la o… temă dată de doamna profesoară, iar reacția elevului este memorabilă. 

Tema a fost ”Ce-ați făcut în vacanța de vară?”, ceea ce – trebuie să recunoaștem cu toții -, nu este o noutate, de-a lungul timpului, așa încât nu mai trezește nici măcar emoții. Totuși, iată că elevul în cauză a luat atitudine, iar răspunsul său scris merită citit cu toată atenția. Iar internauții l-au răsplătit cum se cuvine.

„Cum mi-am petrecut eu vacanța de vară nu este treaba nimănui. Este treaba mea personală, deoarece vara este timpul meu personal, eu nu sunt obligat să raportez nimănui despre el.  Trebuie să se respecte drepturile omului! Iar dacă o să-mi dați nota patru pentru această compunere, doamna Mitrache, noi doi o să ne întâlnim la curtea Europeană de Justiție. O să fiți chemată acolo cu citație prin poștă, iar eu oricum voi fi deja acolo cu alte treburi. Cu ce fel de treburi este iarăși treaba mea personală și nu privește pe nimeni”, este textul compunerii devenit viral pe Internet.

Compunerea care a devenit virală

„Dacă toți copiii ar gândi așa am fi foarte departe!!”„Anonim, dar cu siguranță anonim doar momentan, copilul asta ajunge departe :))”, au fost doar dpuă dintre comentariile internauților care au citit compunerea respectivulșui elev.

Citește și...