Cum a fost batjocorită ex-soția premierului

Publicat: 16/12/2018 | 23:48

Sărbătorile sunt pentru Mioara Roman mai sărace, anul acesta, pentru că i s-a pus poprire pe jumătate din pensie. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Cu 1.400 de lei pe lună este nevoită să se descurce fosta soție a lui Petre Roman, după ce a pierdut procesul cu RAAPPS și este obligată să achite aproape 400.000 de euro. Fiica ei, Oana Roman, ne-a mărturisit că a bătut și la ușa Guvernului ca să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor. Oana a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, prin ce greutăți trece mama ei și la ce nedreptăți a fost supusă.

Mioara Roman a primit lovitură după lovitură în ultimii ani. Mai întâi divorțul de Petre Roman, apoi un șir nesfârșit de probleme care încă îi dau bătăi de cap.  (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Nevoită să plece din vila în care a trăit aproape o viață, și dată în judecată de RAPPS pentru datorii enorme, Mioara Roman a pierdut procesul, iar pensia i-a fost înjumătățită.

“Mama stă într-un apartament superb”

”Executarea a fost anul ăsta, în mai, a fost un moment îngrozitor de dificil. A mai avut o mutare acum doi ani, dar acum trebuia să rupem pisica în două cum se spune, trebuia să găsim o variantă finală. Ea se mutase tot într-un apartament cu chirie de la faimoasa regie a statului și am vrut să scăpăm de chestia asta cumva. Și am reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu, am găsit soluția de acolo de unde nu m-am așteptat. Apelasem la toate cunoștințele posibile, și din păcate nimeni… Au sărit niște prieteni pe care-i cunoșteam de trei luni, știau de situație, m-au sunat și mi-au spus: Oana, noi vrem să te ajutăm pentru că avem posibilitatea să facem asta. Mama stă într-un apartament superb, într-un bloc nou, cu tot ce vrei și am rezolvat problema”, a povestit Oana pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

“O hărțuiesc în continuare

Datoria de aproape jumătate de milion de euro pe care o are față de RAAPPS i-a dat mari bătăi de cap. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) I s-a pus poprire pe jumătate din pensie, rămânând cu un venit lunar de doar 1.400 de lei. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Însă, războiul nu s-a terminat.

”O hărțuiesc în continuare, chiar și azi am avut un termen, n-am să înțeleg niciodată de ce nu încetează odată. Ea are o datorie pe care ei au considerat-o într-un anume fel, noi o să contestăm chiar dacă există o decizie definitivă, pentru că există căi”, a continuat fiica ei, Oana.

Războiul dus pe vila în care a trăit alături de Petre Roman a scos la iveală controverse în care și Elena Udrea era menționată.

“Am încercat toate posibilitățile”

”Doamna Udrea a vrut terenul ăla, în 29 februarie 2011, a fost și o hotărâre de guvern în care spunea că din cauza construcției din curte, a fost afectată structura vilei. Și propunea să fie dărâmată”, a povestit Oana.

Disperată, Oana Roman a bătut și la poarta guvernului ca să soluționeze conflictul dintre RAAPPS și mama ei. ”Eu am încercat și o discuție cu ei, nu s-a putut, am încercat o audiență la Secretariatul General al Guvernului, am încercat toate posibilitățile și din păcate nu s-a putut”, a mai spus Oana Roman.

Oana mai spune că n-o vor lăsa singură pe mama lor de sărbători și că îi vor fi alături.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...