Cum a fost fotografiată Andra în parc! Soția lui Cătălin Măruță a întors toate privirile

Publicat: 27/10/2018 | 09:05

Andrea şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în 2008 şi au împreună doi copii. Lunile de toamnă reprezintă ceva aparte pentru îndrăgita artistă.

Este o perioadă pe care cântăreața, pur și simplu, o adoră. Mai ales dacă afară este cald. Mărturie în acest sens este ultima postare a artistei. Fotografia cu Andra în parc a întors toate privirile.

“Zile călduroase, soare, frunze aurii și, cel mai important, împlinire sufletească – aceasta este o toamnă pe sufletul meu! Vouă vă place acest anotimp?”, a scris Andra în dreptul fotografiei.

Câţi bărbaţi a avut înainte de Cătălin Măruţă. “M-am pupat cu…”

Altfel, Andra a dezvăluit şi numărul iubiţilor pe care i-a avut înainte să se mărite cu prezentatorul TV.

Nu am avut multe relaţii, eram ruşinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relaţii: cel dinainte de Cătălin şi încă unul. Relaţia care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult şi voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, a spus Andra.

Înainte de a-l cunoaşte pe Cătălin, Andra a avut o relaţie cu Dragoş, un fost component al trupei Groove. „Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, declara tânărul în perioada când forma un cuplu cu artista.