Cum a fost fotografiată Andreea Mantea pe o plajă pustie din Grecia. Vedeta Kanal D s-a dezbrăcat de secrete

Publicat: 17/08/2019 | 09:56

Andreea Mantea a postat mai multe imagini în care apare super-sexy, dar și alături de fiul ei. Fotografiile au fost realizate în Kalefonia, o superbă stațiune din Grecia, unde prezentatoarea TV se bucură de o binemeritată vacanță.

Așa cum se poate observa, Andreea Mantea are un corp superb, semn clar că ține o dietă echilibrată și vizitează constant sala de fitness. Astfel că nu trebuie să surprindă faptul că este una dintre cele mai dorite femei din showbizz-ul autohton.

Cum își menține silueta Andreea Mantea

La 32 de ani, Andreea Mantea are viața la care a visat… un copil minunat, o carieră frumoasă și un corp de zeiță. Ca să nu ia kilograme în plus, vedeta bea ceai verde și zilnic, câte o limonadă cu lămâie, ghimbir și afine, potrivit mărturisirilor făcute într-un interviu oferit recent. Sexy prezentatoarea își tonifică trupul în sala de antrenamente, unde merge de trei ori pe săptămână.

Aici mă aflu pe teritoriul ceaiurilor, așa că mă ajută foarte mult aceste ceaiuri să nu mă îngraș. Ceaiul verde, după cum bine se știe, este un antioxidant foarte puternic. Sigur, mai am și eu limonada mea magică pe care o beau, cu lămâie, ghimbir și afine. În plus, merg și la sala de fitness, cam de trei ori pe săptămână”, a dezvăluit Andreea Mantea,

Citește și...