Cum a fost țepuit un francez de o studentă videochatistă din Iași

Publicat: 28/05/2020 | 12:32

Un cetățean francez a fost șantajat de la mii de kilometri distanță de un model de videochat din România. Polițiștii din Iași au reținut, miercuri, o tânără de 26 de ani din oraș, care este acuzată de șantaj și care și-ar câștiga existența dezbrăcându-se în fața calculatorului. CANCAN.RO a obținut detalii exclusive despre caz. 

Potrivit unor surse judiciare, de la mijlocul anului trecut, tânără ieșeancă ar fi avut mai multe sesiuni de videochat cu un bărbat însurat din Franța. În cadrul acelor sesiuni, a reușit să salveze câteva imagini compromițătoare cu bărbatul. A decis să le folosească pentru a-și crește câștigurile și, astfel, l-a șantajat pe francez.  (VEZI AICI: Am aflat ce se întâmpla în “bucătăria” unui salon de videochat. “Prestatoarele” semnau condica și…)

Cercetată sub control judiciar

Studenta din Iași a apucat să îl
Studenta din Iași a apucat să îl „stoarcă” pe francez de 425 de euro

Până în februarie anul acesta, Iulia C. ar fi încercat să îl stoarcă de bani pe francez însă nu a reușit să primească decât 425 de euro de la acesta. Tânăra de 26 de ani ar fi studentă la Facultatea de Inginerie Aerospațială, au mai arătat sursele CANCAN.RO.

„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără, de 26 de ani, din municipiul Iași, prin intermediul rețelelor de socializare și telefonic, ar fi ameninţat un bărbat cu divulgarea unor fotografii şi înregistrări intime ale acestuia, către membrii familiei şi alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani, primind de la acesta 425 de euro”, au precizat reprezentanții Poliției din Iași.

După 24 de ore de reținere, Iulia Ciuraru a fost eliberată de procurori și plasată sub control judiciar. Ea va fi cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Riscurile meseriei

Videochatul este o ramură a industriei de entertainment pentru adulți care se dezvoltă într-un ritm galopant, România fiind lider european al acestei piețe. Cu venituri anuale estimate la peste 300 de milioane € pe an, videochatul este comparabil ca volum cu industria de publicitate (care, în România, ar atinge 500 milioane €).

Tot mai multe tinere sunt tentate de câștigurile mari într-un timp relativ scurt, dar nu iau în calcul anumite riscuri la care se expun. Un accident de muncă terifiant care s-a petrecut la un studio de videochat din România s-a lăsat cu o intervenție de urgență, la camera de gardă. Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini și informații înfiorătoare, legate de un accident de muncă de-a dreptul șocant, care s-a produs la un studio de videochat din România.

Polițiștii i-au luat rapid urma fetei care îl șantaja pe francez
Polițiștii i-au luat rapid urma fetei care îl șantaja pe francez

Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, o tânără care „presta” în fața camerei de filmat s-a confruntat cu o situație de-a dreptul uluitoare. Jucăria sexuală cu care oferea senzații tari amatorilor de asemenea atracții i-a rămas blocată în anus. Așa că tânăra a fost dusă de urgență la spital, unde a fost nevoie de o desfășurare mare de forțe pentru extragerea corpului străin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...