Cum a încercat un tânăr de 18 ani din Brașov să convingă o minoră să facă amor cu el

Publicat: 08/12/2018 | 18:36
Cum a încercat un tânăr de 18 ani din Brașov să convingă o minoră să facă amor cu el

Caz șocant în Brașov! Un tânăr de 18 ani din Brașov a încercat să convingă o minoră să facă amor cu el. După ce a șantajat-o că va arăta tuturor fotografii compromițătoare cu ea, în cele din urmă a fost reținut de poliție.

Acesta ar fi solicitat unei fete de 16 ani, din municipiul Săcele, să întrețină raporturi sexuale cu el, amenințînd-o că, în caz contrar, va crea un cont fals pe o rețea de socializare și va distribui, prin intermediul acesteia, fotografii și înregistrări video în care minora apare în ipostaze compromițătoare”, a explicat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, potrivit monitorulexpres.ro.

În fapt, după cum a reieșit din cercetări, tânărul chiar a creat contul fals, pe data de 27 noiembrie, lăsând impresia că acesta ar aparține minorei, după care a distribuit fotografiile și înregistrările video compromițătoare cu victima. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru „șantaj”, „fals informatic” și „violarea vieții private”.

Doi părinţi din București și-au uitat copiii într-un loc de joacă din Brașov

Un cuplu bucureștean și-a uitat copiii într-un loc de joacă din Brașov și au plecat acasă atât de relaxați, încât și-au lăsat în urmă odrasele.  Când i-a sunat patronul locului de joacă, cei doi soți erau deja la Comarnic, la peste 60 de kilometri distanță. Toată relaxarea s-a terminat, șoferul accelerând disperat să-și recupereze copiii, scrie bzb.ro .

De asemaenea, poliţiştii locali din Braşov au mai găsit un băieţel de 4 ani care se pierduse de părinţi în Piaţa Sfatului, după ce micuţul venise cu familia să admire strălucirea luminilor din bradul de Crăciun.

Poliţiştii l-au văzut singur şi dezorientat, motiv pentru care au început să discute cu el şi aşa au aflat că acesta se rătăcise.

Echipajul de poliţişti locali de la Biroul 1 – Centru, care era în misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona istorică a oraşului, a observat în Piaţa Sfatului, în mulţimea adunată seara, un băieţel de 4 ani singur, nesupravegheat. Copilul părea că se rătăcise de părinţi, astfel că oamenii legii s-au apropiat de el şi au încercat să afle de la el amănunte cu privire la situaţia lui. Poliţiştii locali au constatat că, într-adevăr, se pierduse de persoanele care l-au însoţit în oraş pentru a admira şi a se bucura împreună de luminiţele din Pomul de iarnă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Anca Lăutaru.

Citește și...