Cum a mințit George Burcea oamenii, în promo-ul de la Ferma. A pozat în tatăl perfect, dar a fost dat de gol de un detaliu evident

Autor:
Publicat: 16/09/2020 | 10:57
Cum a mințit George Burcea oamenii, în promo-ul de la Ferma. A pozat în tatăl perfect, dar a fost dat de gol de un detaliu evident

George Burcea se numără printre concurenții de la Ferma, iar în promo-ul de la Pro TV, fostul soț al Andreei Bălan a vorbit despre familie și a pozat în tatăl perfect. Cu toate acestea, actorul a fost dat de gol de un detaliu cel puțin interesant și s-a văzut că „a mințit poporul cu televizorul”.

Fostul soț al Andreei Bălan a avut parte de un promo extrem de emoționant la Ferma. La Pro TV, George Burcea a povestit, în intro-ul cu pricina, despre viața de familie, despre cât de mândru este de fetițele sale, dar și despre legătura pe care o va avea în permanență cu mama copiilor săi, Andreea Bălan.

În promo-ul de la Ferma, George Burcea pare un tată perfect, mai ales că a apelat la câteva imagini emoționante pentru a fi sigur că ajunge la inimile oamenilor. În imaginile respective, actorul se joacă cu o fetiță, însă aceasta nu este nici Ella și nici Clara, ci o simplă actriță care nu are nicio legătură de rudenie cu el.

Ce a spus George Burcea, în promo-ul emoționant de la Ferma

George Burcea, participant la emisiunea Ferma. Orășeni vs Săteni, de pe Pro TV, a dezvăluit semnificația celor două tatuaje în care apar fetițele lui, dar și el cu Andreea Bălan, fosta soție. Actorul a ținut să precizeze că, în ciuda divorțului, nu va șterge niciodată acele tatuaje. ”Este mama copiilor mei”, a argumentat George.

”Am două fetițe, cea mica are un an și jumătate, Clara Maria, și cea mare este Ella Maya. Am aici și un tatuaj cu ele, aici este o invitație de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ella, pe Clara, care este micuță, micuță… Iar aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu, eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg!”, a mărturisit George Burcea, la interviul de la emisiunea Ferma. Orășeni vs Săteni, de pe Pro TV.