Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a dat nas în nas cu Geanina Ilieș, cea care i-a luat locul la cârma emisiunii Gospodar Fără Pereche de la Pro TV

Publicat: 08/11/2019 | 11:47
Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a dat nas în nas cu Geanina Ilieș, cea care i-a luat locul la cârma emisiunii Gospodar Fără Pereche de la Pro TV

Întâlnire-șoc la ”Gala Performanței & Excelenței 2019”, Anamaria Prodan fiind față cu în față cu o altă vedetă, Geanina Ilieș, cea care i-a luat locul în emisiunea ”Gospodar fără pereche”. Mulți s-au întrebat vor ieși ”scântei” în urma unei asemenea interacțiuni, numai că nu a fost vorba despre așa ceva.

Anamaria Prodan și Geanina Ilieș se află în relații foarte bune, motiv pentru care orice atmosferă tensionată a fost exclusă din start. Cele două vedete s-au puput și chiar au făcut o fotografie împreună. Acum o lună s-a aflat că Anamaria Prodan a părăsit Pro TV, renunțând, astfel, la emisiunea „Gospodar fără pereche”. Vedeta făcea declarații atunci și spunea ce motiv a determinat-o să renunțe la amisiune:

„Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a mărturisit Anamaria Prodan în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță.

”Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările!”

Geanina Ilieș s-a arătat extrem de încântată fiindcă va fi ”la cârma” emisiunii ”Gospodar fără pereche”, transmițându-și bucuria printr-o declarație.

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările! Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați! Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche”, a declarat Geanina Ilieș.

Citește și...