Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când soțul ei a vrut să o sărute cu forța

Publicat: 09/11/2019 | 13:12

Bianca Drăgușanu și soțul ei au avut, miercuri, un scandal în public. Bărbatul a ridicat tonul și s-a îndreptat amenințător spre prezentatoarea TV. De frică, blondina s-a urcat pe mașină și l-a împins cu piciorul, în speranța că nu va fi lovită. Lucrurile, într-un final, s-au calmat.

Ce a surprins este ce s-a întâmmplat câteva ore mai târziu după incident. Bianca Drăgușanu și soțul ei au apărut împreună la un eveniment și au încercat să dea senzația că relația lor merge perfect. Adevărul, în cele din urmă, s-a aflat, anunță wowbiz.ro.

După ce Bianca Drăgușanu a ridicat un premiu, s-a întors la masă. Soțul ei a felicitat-o și a încercat să o sărute. Imediat, blondina a întors obrazul, practic l-a respins! Semn clar că legătura dintre ei nu mai este ca la început și că, încă, sunt în conflict.

Bianca Drăgușanu și soțul ei, motivele pentru care se ceartă cumplit și au ajuns la divorț

Atât Bianca Drăgușanu, cât și soțul ei sunt două firi vulcanice, impulsive… și, a mărturisit, fosta prezentatoare, ea nu și-ar ieși din minți dacă partenerul său nu i-ar da motive serioase. După ce a afirmat: “Mă cert cu amanta soțului”, vedeta a subliniat că principalul motiv al certurilor dintre ei nu este o femeie și că partnerul său a asigurat-o că ea este singura femeie pe care o iubeşte. În plus, a mai spus Bianca Drăgușanu, ea tinde să aibă mereu dreptate, pentru că îi aduce dovezi soțului ei în legătură cu anumite lucruri din relaţie.

El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a declarat frumoasa blondă în cadrul emisiunii “XNS”.

Citește și...