Cum a reacţionat Mircea Badea când a văzut rochia purtată de Carmen Brumă

Publicat: 22/11/2019 | 14:23

Carmen Brumă a făcut furori la un eveniment monden, joi seara, când a apărut cu rochie spectaculoasă, cu un decolteu adânc la spate. Vedeta face foarte mult sport şi are mare grijă de alimentaţie, iar rezultatele se văd cel mai bine pe corpul ei.

Rochia originala este expusa la Luvru! Noapte buna!, a scris pe Instagram Carmen Brumă despre rochia sa, reinterpretată după cea a lui Mireille Darc. Iubita lui Mircea Badea a mărturisit în cadrul unui interviu acordat recent că a revăzut filmul și și-a spus: “Acum e momentul, nu se poate. Dacă nu o fac acum, când? La pensioară?”. Iar de la dorință la realitate… au fost doar un material elegant, câteva cusături și multă, multă atenție în orele de muncă din atelierul de croitorie, unde a fost realizată creația vedetei noastre.

Mircea Badea nu s-a abţinut şi a reacţionat pe reţelele de socializare, după ce a văzut-o pe iubita lui îmbrăcată aşa. „A sunat Alain Delon…„, a scris prezentatorul, postând imaginea originală.

View this post on Instagram

A sunat Alain Delon…

A post shared by @ mirceabadeareal on

Carmen Brumă a leșinat la eveniment

În timp ce se afla la celebrul eveniment monden, Carmen Brumă a leșinat. Scenele dramatice s-au petrecut cu câteva minute înainte de ora 21:00. Câțiva dintre jurnaliștii prezenți la ceremonia fastuoasă au ținut-o pe vedetă ca să nu se accidenteze și, ulterior, au așezat-o pe un fotoliu, unde a stat până și-a mai revenit.

La scurt timp a fost luată de ambulanță și dusă la un spital din București. În momentul în care a fost luată de echipajul medical de pe ambulanță, vedeta a mărturisit că se simte foarte obosită și a dat vina și pe stres. Potrivit celor mai noi informații, în aceste momente, iubita lui Mircea Bada se simte mai bine, relatează unica.ro.

Citește și...